Cutii personalizate pentru prăjituri și torturi

Produsele de cofetarie sunt, desigur, si acestea o capodopera. Acum trebuie sa fie ambalate estetic pentru a nu strica aspectul si pentru a se pastra bine. Depozitarea corecta va asigura conservarea gustului. Astazi, piata ofera o gama larga de optiuni pentru depozitarea si ambalarea produselor de patiserie si cofetarie, cum ar fi prajituri si dulciuri, pentru a asigura stocarea corespunzatoare si mai mult decat atat, acestea putand fi personalizate cu tot ce vrei tu.
Aceste cutii personalizate indeplinesc doua functii importante:

  • depozitarea si prelungirea perioadei de valabilitate a produsului;
  • confort si decor.

Fiecare cofetar sau patiser foloseste propriile cutii prajituri personalizate. In ceea ce priveste tortul, exista ambalaje speciale care asigura integritatea produsului. Pentru briose, prajituri, placinte, tarte, rulade si multe alte dulciuri au fost dezvoltate ambalaje unice adaptate fiecarui tip de produs.

Tipuri de cutii

Principala diferenta consta in dimensiunea cutiilor, tipul prajiturii, existand acelasi element decorativ personalizat pe fiecare cutie dar diferit in functie de preferinte. Materialele ambalajelor, la randul lor, sunt de cea mai buna calitate, pentru ca unele prajituri sunt mai suculente, iar altele fainoase. De asemenea, pentru prajiturile suculente a fost dezvoltat un suport plastifiat, care nu permite scurgerea siropului. Ambalajele de cofetarie sunt, de asemenea, impartite in tipuri de utilizare. In ele pot fi depozitate in siguranta, de exemplu, prajiturile pentru nunti, botezuri, cununii, petreceri corporatiste etc.

Folosite in mediul casnic pot fi utilizate pentru stocarea zilnica a produselor de cofetarie sau patiserie sau ca solutie temporara. Acestea sunt solutii simple care nu au o functie decorativa. De obicei, ambalajele personalizate sunt prezentate cu elemente decorative care sugereaza numele cofetariei sau a patiseriei. De asemenea, aceste cutii personalizate, asigurati conditiile corespunzatoare pentru depozitarea produselor de cofetarie.

prajituri

Cutii prajituri festive

Rolul pachetului decorativ, nu pierde functia sa importanta, si anume, aceea de a asigura siguranta produsului. Sarcina principala a acestor cutii este impresia si senzatia de sarbatoare. Elementele decorative pentru astfel de cutii prajituri personalizate, pot fi etichete, panglici, arcuri, margele, fire, cleme etc., tot ceea ce accentueaza produsul si ambalajul.

Ce sunt cutiile pentru prajituri

Cutiile goale pentru prajituri sunt ambalaje goale. Ambalajul poate fi universal pentru depozitarea prajiturilor asortare, in toate dimensiunile, cu fereastra pentru a se vedea ceea ce este in interior sau fara. Pentru toate aceste cutii se foloseste tehnica moderna, dezvoltand noi tipuri de ambalaje, cum ar fi cu aplicare folio, lac UV, emboss, timbru sec, plastifiere mat/lucios. Fiecare cofetarie poate sa-si aleaga cutiile corespunzatoare dupa functie si, bineinteles, cu denumirea sa sau numele producatorului. Cutiile inteligente cu decor, desene, panglici etc. sunt potrivite pentru o sesiune si nu pentru depozitare pe termen lung. Iar pentru depozitarea la domiciliu, cutia este mai practica si mai convenabila. Ele au forme si modele diferite. Cutiile de carton pentru prajituri sunt utilizate pentru transportul prajiturilor si pentru a asigura aspectul produsului. Acest pachet opac pastreaza forma bine si este potrivit pentru depozitare si transport. Mai mult decat atat, datorita tehnologiei avansate cu care sunt create cutiile, nu permit atragerea umiditatii.
Alegerea este intotdeauna a ta.

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.