Cum vă ajută fețele de masă în designul bucătăriei?

Cel mai onorabil loc din fiecare bucătărie este masa. Și nu contează ce formă, culoare sau dimensiune are. Principalul lucru este ca suprafața sa să arate întotdeauna curată și îngrijită. Și fața de masă vă poate ajuta în acest sens. Astăzi, există o selecție largă de fețe de masă. Toate diferă prin culoare, compoziție și formă.

Bucătăria – și în special masa de bucătărie – se află în centrul casei. Pe lângă faptul că este funcțională, masa este un element important al designului interior. Este adesea cea mai mare piesă de mobilier din cameră, astfel încât aspectul mesei dvs. poate afecta întreaga estetică și senzația spațiului dvs.

Alegând fețe de masă frumoase şi de bună calitate veţi putea avea o masă elegantă. Aveți nevoie de fețe de masă care să arate grozav, dar care să reziste și la murdărie și la utilizarea regulată.

Beneficiile fețelor de masă:

  • Ajută la protejarea suprafeței mesei de orice deteriorare.
  • Cost destul de mic.
  • Fețele de masă din muşama resping umiditatea suficient de bine, astfel încât orice lichid vărsat poate fi îndepărtat în câteva secunde.
  • Curățare rapidă și ușoară cu un burete și apă.
  • Selecție largă de culori și o varietate de modele.

Aspect

Deoarece fețele de masă acoperă o zonă atât de largă, acestea sunt o modalitate ușoară de a transforma rapid aspectul bucătăriei sau sufrageriei.

Nu toate fețele de masă sunt menite să ofere o senzație de lux. Fețele de masă laminate și fețele de masă din vinil sunt adesea viu colorate, ceea ce va adăuga un strop de culoare. Cel mai frecvent model este în carouri, adesea în roșu sau albastru, dar sunt disponibile și alte modele, inclusiv florale și cu dungi. Utilizarea unor astfel de fețe de masă vă permite să schimbați cu ușurință accentul colorat, modificând aspectul camerei dvs. cu un cost minim.

Într-o notă mai practică, utilizarea fețelor de masă este un mod ușor și ieftin de a acoperi zgârieturile de pe o masă deteriorată.

Forma

Alegerea tipului potrivit de fețe de masă este crucială. Fețele de masă dreptunghiulare sunt potrivite pentru toate tipurile de mese, dar cu toate acestea vor arăta cel mai bine pe mesele dreptunghiulare. Dacă aveţi o masă rotundă, vă puteţi gândi la fețe de masă rotunde, deoarece, atunci când alegeți, trebuie să vă asigurați că fața de masă atârnă uniform la margini. Fața de masă vă ajută să creaţi o atmosferă festivă și în acest caz acționează mai mult ca un element de decor.

Culorile

Fețele de masă sunt foarte practice, deoarece au o gamă largă de nuanțe iar şabloanele pot fi interesante și atractive. Le puteţi asorta cu designul camerei, astfel încât să se încadreze perfect.

Există şi fețe de masă transparente, care sunt potrivite pentru orice bucătărie, iar sub acestea puteți așeza o altă față de masă din orice țesătură sau culoare.

Fețele de masă cu diverse imprimeuri vă ajută la transformarea unei bucătării simple și plictisitoare într-una mai luminoasă și mai interesantă.

Mărimea

Mărimea feței de masă este determinată de lungimea și lățimea mesei de bucătărie și proeminența de pe toate cele patru laturi. De obicei, o masă mare necesită fețe de masă mai lungi. Pentru a determina corect dimensiunea feței de masă pentru o masă dreptunghiulară, începeți mai întâi prin calcularea lungimii și lățimii mesei de la un capăt la altul.

Înainte de a cumpăra fețe de masă, luați în considerare varietatea tonurilor din restul interiorului bucătăriei. Puteţi cumpăra fețe de masă care să aducă un accent uimitor camerei şi puteţi crea un contrast deosebit.

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.