Cum și de unde să împrumuți bani rapid

În finanțe, un împrumut este o datorie a unei entități (organizație sau individ) către o altă entitate asupra căreia se aplică o dobândă, care este evidențiată într-un contract de împrumut în care se specifică, printre altele, valoarea împrumutului, rata dobânzii, precum și data de rambursare. Un împrumut presupune realocarea activului unui subiect pentru o perioadă de timp, între creditor și debitor. Sursa: Wikipedia

Cu toții am avut, la un moment dat, nevoie de o sumă mai mare de bani. Fie că s-a ivit o ocazie de nerefuzat, fie că a fost ceva planificat cu mult timp înainte, cum ar fi o nuntă, de exemplu.

Îngrijorări ca „De unde pot obține un împrumut?” sau „Cine poate să-mi dea bani cu împrumut?” îți pot strica buna dispoziție și reușesc să te facă să nu-ți mai stea gândul la ceea ce ai de făcut.

În viață nu e ca în filme. În viață nu stă nimeni să noteze seriile fiecărei bancnote în parte, ca să poată dovedi ulterior că acei bani i-au trecut prin mână. Majoritatea oamenilor nici nu au observat că pe fiecare bancnotă este o serie scrisă cu roșu. Ne interesează valoarea lor, nu seria sau anul în care au fost emise. Așa cum nu contează nici cât de gros ai portofelul, dacă în el ai doar bancnote de un leu.

Ocaziile pot apărea una după alta. Să presupunem că ai o sumă de bani pusă deoparte, în caz că… orice. Obții acel „orice“ la un preț bun, însă nu atât de bun pe cât ți-ai închipuit. Ai putea amâna, însă ți-o ia altcineva înainte. Totul se face cu bani, iar de aceea mai toată lumea își dorește să îi aibă.

Când trebuie să împrumuți o sumă de maxim 20.000 de lei, clar nu o îți faci rată la bancă pe 20 de ani. Alegi ceva mai simplu, căci ai posibilitatea să faci imprumuturi rapide nebancare prin intermediul internetului. Toate detaliile le discuți după aceea, însă primul pas îl faci foarte, foarte ușor. Următorii pași vor fi la fel de simpli, o să vezi.

În cazul situațiilor planificate, treaba pare a fi ceva mai simplă. Știi dinainte pentru ce îți trebuie monetar, știi (cu aproximație) cam cât îți trebuie. Poate ceea ce nu știi e de unde să împrumuți, fără ca mai apoi să te gândești tot timpul la faptul că ai rămas dator și că ai de dat bani. Îți spun eu, dacă tot ai ajuns aici.

Nevoia ta de bani depinde de aceste credite de nevoi personale. Îți faci unul, iar în maxim 2 ani scapi de datorie. Și, uite așa, uiți de creditele pe care trebuie să le suporți toată viața.

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.