Cum să lași o impresie bună, oriunde și oricând

Este o vorbă în popor în care se spune că haina îl face pe om. Unii oameni se ghidează după această vorbă, alții sunt de părere că omul face haina, nu invers. Cuvântul îmbrăcăminte, dacă mă uit așa puțin la el, vine de la a se îmbrăca și minte. Adică îți trebuie puțină minte ca să te îmbraci corect. 🙂

Am fost luat la împins vagoane de un coleg de muncă din cauză că promovez produse chinezești și uit de România. Articolul despre mănușile de lână pe care le am cumpărat tocmai de la chinezi nu i-a picat tocmai bine. Am o veste pentru el, dar și pentru cei ce se respectă și vor să fie respectați.

Antonio Gatti a lansat noua colecție de sacouri pentru bărbați. Este vorba de sacouri barbati smart casual care, dacă mă întrebați pe mine, arată chiar foarte bine. Nu trebuie să fii neapărat om de afaceri pentru a purta un astfel de sacou, ci e suficient să fii un bărbat îngrijit. Dacă lucrezi la birou, îl poți purta zilnic. Dacă porți halat la locul de muncă, poți face o impresie bună în timpul liber. Ocazii pentru a purta un astfel de sacou sigur găsești, mai ales că în această perioadă se fac nunți.

Stofele folosite sunt de cea mai bună calitate, iar croiul este slim fit. Stofele sunt importate din Italia, de aici și brandul Antonio Gatti.

Sacou Antonio Gatti

Sacoul Smart Casual din Lana S001-Art08 este favoritul meu. Mi-au atras atenția cotierele care pot fi detașate fără a modifica aspectul sacoului. Când vrei să stai cu coatele rezemate de masă le poți atașa, iar când vrei să faci afaceri le dai jos.

Nu numai datorită cotierelor îmi place acest model, ci fiindcă e de culoare neagră. Măcar o pereche de pantaloni negri are orice bărbat în garderobă. O cămașă frumoasă pe sub sacou, o pereche de pantofi de piele neagră în picioare și domn te-ai făcut. Sau poți merge la nuntă în trening, dacă tot hainele nu contează.

Nu vă las fără să vă mai dau o veste bună. Vă puteți cumpăra o vestă bună… sau chiar mai multe. Tot Antonio Gatti are veste barbati la cel mai bun raport calitate-preț din România. Produse românești pentru români.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/5267

Distribuie mai departe:

Lasă primul un comentariu la "Cum să lași o impresie bună, oriunde și oricând"

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.