Cum să ai imagini frumoase pe Android

De câte ori ai fost în căutarea imaginii de fundal perfecte? De câte ori te-ai pierdut printre fotografiile realizate de cunoscuți sau necunoscuți și nu te-ai oprit de privit până te-ai considerat „sătul(ă)”? De câte ori pe săptămână apreciezi poze pe Facebook?

Dacă răspunsul la măcar o întrebare de mai sus este „multe”, atunci e clar: ai nevoie de QuickPic. Această aplicație se obține gratuit din Magazinul Play și se administrează direct de pe telefonul mobil. Nu există restricții și nu s-au observat reacții adverse.

QuickPic

Pentru a privi imagini frumoase este suficient să deschizi aplicația QuickPic și să atingi acel meniu din stânga sus, după care să alegi 500px. Zilnic ai parte de cele mai noi imagini de pe site-ul 500px.com și cele mai populare imagini de pe același site. Fiecare imagine poate fi salvată pe telefon (sau tabletă) ori setată direct ca imagine de fundal. Rezoluția imaginilor nu este de 500 de pixeli, ci mai mare. Unele fotografii sunt la rezoluție HD, altele la FullHD, iar celelalte au alt raport lungime × lățime. Este necesară o conexiune la internet decentă. 😉

Wallpaper pe Android

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.