Cum reîncarci cartela folosind PaySafeCard

Zilele trecute, cei de la Orange au avut bunăvoința să-mi aducă aminte că extraopțiunea tocmai expiră și trebuie să reîncarc. Vorbesc foarte puțin la telefon, așadar această veste nu ar fi trebuit să mă afecteze. ?

Chiar dacă nu folosesc nici 3% din minutele incluse în extraopțiune, folosesc internetul pe mobil. Așadar, sâmbătă am reîncărcat. De vreo un an și ceva reîncarc numai online. Am instalat aplicația mobilPay Wallet și e foarte simplu. Tastez acolo numărul de telefon și banii pleacă direct de pe cardul de salariu. Sâmbătă însă, nu am putut face la fel. Am cheltuit toți banii de pe card.

În trecut, când am rămas fără bani pe card, am reîncărcat cartela folosind PayPal. Cum bate vântul în contul de PayPal și nici drum în oraș nu aveam, am reîncărcat online. Mi-am amintit că, pentru 5 euro credit,  îmi ajunge ce am în contul My PaySafeCard. 

Am folosit fonmoney.ro pentru a reîncărca folosind PaySafeCard. Pentru 5,25 euro credit pe telefon am plătit 32 de lei și 65 de bani.

paysafecard

În suma plătită este inclusă și TVA. Dacă aveam bani pe card și reîncărcam din aplicația mobilPay, economiseam aproximativ patru lei. Per total, am ieșit destul de bine. ? 

Legătură ușoară:

https://usor.ro/5390

Distribuie mai departe:

3 comentarii la "Cum reîncarci cartela folosind PaySafeCard"

  1. La urgenta e foarte bine 🙂

  2. 5 Euro sunt 25 de lei…dar la ei sunt 35 de lei! O prostie/nu este corect!

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.