Cum reduc eu numărul comentariilor de tip SPAM

Cum reduc eu numărul comentariilor de tip SPAM

Nu mai folosesc Akismet din octombrie 2014. V-am mai spus asta. În moderare mai ajunge câte-un comentariu de tip SPAM foarte rar. În rest, nimic.

Folosesc un plugin unic, exclusiv şi în premieră creat de mine. Filtrele le aveam de la Dan, dar am mai adăugat câteva mici ajustări. Vă pun la dispoziţie şi vouă acest plugin. Îl puteţi descărca, despica-n două, adăuga sau şterge cuvinte spam, adăuga sau şterge IP-uri ce să fie banate (doar primele 7 caractere din IP) etc.
De descărcat, îl descărcaţi de aici. De încărcat pe blog, vă descurcaţi voi (Adaugă module › Încarcă de pe calculator). De modificat, editaţi fişierul antispam-vasiler.php folosind un editor de text. ?

Articol din 2015, actualizat.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/2465

Distribuie mai departe:

13 comentarii la "Cum reduc eu numărul comentariilor de tip SPAM"

  1. Se descurca foarte bine ceea ce am. Daca nu se va mai descarca, bineinteles, o sa-l descarc pe asta pus de tine.

  2. Eu folosesc tot Akismet insa sta cam degeaba fiindca nu prea am comentarii spam.

  3. Comentarii de tip SPAM o să vezi mai rar folosind acel sistem deoarece foloseşte JavaScript. Boţii nu prea au Javascript activat. Personal, nu-mi place. Se încarcă mai greu paginile. Comentez pe bloguri de pe Opera pentru Android şi nu-mi apare formularul respectiv. De aia nu prea comentez pe bloguri cu sistem de comentarii Jetpack, că tre' să folosesc alt browser. Prefer formularul aşa cum e el şi să-l modific cum vreau.

  4. Interesant plugin 🙂 Merge dezvoltat mult mai mult conceptul si inclus inclusiv spamerii romani ce comenteaza la intamplare ca sa faca backlink-uri pentru fel de fel de florarii, service-uri auto sau spalatorii.

  5. Am 249 de comentarii blocate de Akismet ? si asta in 2 sapt. Eu sunt multumit, zic ca-si face treaba. Nu stiu cum naiba fac astia spam asa. Aveam si cate 10-15 comentarii cu acelasi continut in interval de cateva secunde.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.