Cum poți avea un site web ce inspiră încredere

Cu siguranță știți că sunt pasionat de optimizarea site-urilor web. Imaginile să se încarce rapid, paginile să apară și mai rapid.

Până la optimizare, însă, e drum lung. Trebuie să ai ce optimiza, iar pentru asta ai mult de lucrat. Îți trebuie site-ul, îți trebuie un template pentru el, îți trebuie conținut. Iar acestea sunt doar trei lucruri de care ai nevoie.

A fost Black Friday și am prins o ofertă bună pentru un VPS. Virtual Private Server este soluția adoptată de mulți freelanceri pentru a găzdui site-uri web. Ai mult spațiu, configurezi serverul pentru a fi cât mai stabil și rapid, instalezi sistemul de operare dorit, totul prin SSH. E adevărat că aceste treburi sunt SF-uri pentru majoritatea oamenilor, de aceea ei aleg să se ocupe Webcen de toate.

Comenzile SSH le-am întâlnit prima dată în Lubuntu. După, am trecut la Linux Mint și am regăsit “Terminalul”. Scrii două linii de cod și economisești timp. ?

Cum poate site-ul tău să inspire încredere

 1. Prin conținut
 2. Conținutul este regele. Contează ca informațiile prezentate să fie clare pentru toată lumea, fără cuvinte sau fraze ce lasă loc de interpretări. Metaforele sunt apreciate la școală, la orele de limba română, însă nu și pe internet. Tot de conținut țin și fonturile folosite, dimensiunea și alinierea textului.

 3. Prin stabilitate
 4. Dacă tot ai ajuns online, de ce să nu rămâi online? Cu siguranță vrei asta, așa că interesează-te de stabilitate înainte.

 5. Prin design
 6. Un alt aspect care ar trebui să te intereseze este aspectul site-ului. Ai site-ul, este online, dar e important să nu fie urât. Pentru că nu contează sufletul, așa ca la oameni.

  webcen

  Eu recomand Webcen atunci când vine vorba de Web Design. Îmi plac site-urile realizate de ei, de la zero, căci arată într-un mare fel.

 7. Prin comparație cu site-uri similare
 8. Nu ești singur pe internet. Nu ești primul din domeniul tău, atât timp cât activează și alte firme în același domeniu. Poți fi, însă, cel mai bun. Vrei?

Etichete:,

2 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.