Cum obţii un domeniu .xyz gratuit

Hostinger România oferă, pentru o perioadă limitată de timp, posibilitatea înregistrării unui domeniu .xyz complet gratuit. Atunci când înregistrezi domeniul dorit, completează corect datele tale deoarece acestea sunt verificate înainte ca domeniul cu extensia xyz să fie activat. Ai dreptul la un singur domeniu.  

Domeniul comandat se activează manual de către administratorul Hostinger.ro în aproximativ o zi lucrătoare, aşadar aveţi şi voi puţintică răbdare. Odată activat, domeniul este valabil un an. Îl poţi reînnoi contra cost, peste un an de zile.

Dacă ai cont deja pe Hostinger, autentifică-te şi i-aţi domeniul dorit.

Eu am înregistrat domeniul vasiler.xyz, însă deocamdată l-am redirecţionat spre acest blog.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3716

Distribuie mai departe:

6 comentarii la "Cum obţii un domeniu .xyz gratuit"

 1. Si la ce pret e reinnoirea la anu?
  Poate il dau acu` gratis si la anu cer de 2 ori mai mult decat altii..

 2. Au anulat majoritatea domeniilor inregistrare si acum vor sa se scoata cu cateva domenii. Sictir, Hostinger!

  • Cătălin Corozanu | 22 octombrie 2015 la 21:21 |

   Lasă că așa am pățit și eu. Am vrut să-mi iau unu de la Hostinger, și țeapă, cică aș fi încercat prin vară să iau un domeniu pe care nici nu l-am primit.. și din start mi-a fost anulată comanda. Sictir 2, Hostinger. :))

 3. Am facut comanda, defapt doua. Sunt inregistrate deja si le folosesc bine mersi pentru reteaua mea de bloguri satelit. Smecher mai sunt 🙂

 4. Hostinger era limitat la 1 domeniu/client si au anulat cele care au parut suspicioase, am luat unul si l-am pus la vanzare la fel ca si cu restul de .xyz pe care le-am luat de la Namecheap. Deocamdata nu vad nici un viitor stralucit pentru ele si pentru majoritatea extensilor noi, decat eventual daca "stralucit" inseamna sa fie folosite la spam masiv cum deja se intampla cu majoritatea .xyz

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.