Cum ne hidratăm corect

Mărimea contează. Celor care nu recunosc asta le-aș da haine cu două mărimi mai mici și încălțăminte cu trei numere mai mari. Să le poarte fericiți. Bine, nu doar mărimea contează, ci și sănătatea. Mai contează și starea materială, dar voi știți deja că noi nu prea avem.

Sigur știi cum e atunci când primești un cadou și-ți place pentru că gestul contează și, mai mult decât atât, persoana care ți-l face nu îți este indiferentă, dar fericirea este brusc stricată de replica „lasă, să fie sănătate”. Da, este importantă sănătatea, dar nu se primește cadou de ziua ta. Dacă ar fi așa, țara ar fi plină de oameni sănătoși, iar spitalele ar fi pustii. Totuși, sănătatea poate fi întreținută. Mai simplu decât întreținerea unei mașini scumpe sau a unei vile cu piscină și cu Shakira vecină. Ce avem în piscină? Și… ce curge de pe noi dacă o vedem pe Shakira zilnic? Ambele întrebări au același răspuns: apă.

Ni se recomandă zilnic să bem minim 2 litri de apă. În spot nu zice să bem apă, ci să consumăm cel puțin doi litri de lichide în fiecare zi. Unele zvonuri spun că asta ar putea însemna să consumăm doi litri de benzină. O mică plimbare până la medic este recomandă. Așa știți sigur că ați consumat cei doi litri de „lichide” și nu numai.

Alte zvonuri, mai realiste, spun că în spot este vorba de apă. Când pe lume sunt atâtea băuturi carbogazoase, necarbogazoase, cu alcool, fără alcool, cu fructe, cu aromă de fructe, cu zahăr, cu și mai mult zahar… tocmai apa? Fără culoare, fără gust, fără miros. Ar fi perfect dacă ar exista așa ceva. Mai tot timpul arată frumos dar miroase urât. Nici fără gust nu este de multe ori. Abia poți să o suporți pe buze. Vorbesc de apă, obsedaților. 🙂 De aceea există soluții inteligente pentru dedurizare apa. O apă mai bună, o viață mai lungă. Așa ne hidratăm corect.

Etichete:

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.