Cum m-am schimbat în ultimii doi ani

E deja noiembrie și îndată e gata și anul două mii șaptiș’pelea. Parcă alaltăieri era Anul Nou și mă gândeam că anul 2017 va fi mai bun decât anteriorul, că voi investi mai mult în online și altele. Aș putea să zic că mai e timp sau că le voi face pe toate în 2018. Prostii, m-aș minți degeaba.

În ultimii doi ani nu m-am schimbat prea mult. Acum mai bine de doi ani vă spuneam trei lucruri despre mine. Numele Ivona îmi place și acum, dar nu mai ascult radio Itsi Bitsi. Nu mai ascult radio așa, în general. Cât despre cafea… aici, lucrurile s-au cam schimbat. Beau cafea aproape zilnic și nu mă condamnă nimeni. Nu mai am de ce să mă cert cu ICE4YOU.

În rest, am cumpărat destule chestii de pe net care, culmea, nu m-au făcut mai fericit. Cineva spunea că obiectele aduc fericirea doar atunci când le dăruiești. Tind să-i dau dreptate și probabil va veni un giveaway în curând. Rămâneți geană pe blog, nu știți ce pierdeți.

V-am zis odată că voiam să mă fac preot. Acum sunt convins că nu asta era o problemă, ci faptul că nu am vrut îndeajuns. Cine știe prin ce sat cu trei babe și doi moșnegi eram acum?

Vine 1 Decembrie, motiv de patriotism absolut. Cu trecerea anilor, însă, doza de mândrie că sunt român se tot micșorează…

Legătură ușoară:

https://usor.ro/6202

Distribuie mai departe:

Lasă primul un comentariu la "Cum m-am schimbat în ultimii doi ani"

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.