Cum îţi ştergi contul de Whatsapp

Astăzi am luat decizia apocaliptică de a şterge contul de Whatsapp. Eram foarte căutat şi n-am mai rezistat. De fapt, nu mă căuta nimeni. 🙂  

A fost foarte complicat tot procesul. Cam cât ai spune „uaţap”. Aşa am făcut:

— Din meniul aplicaţiei am selectat Setări
image
— Apoi Cont
image
— Apoi Ştergere cont
image
— Mi-a fost cerut să introduc numărul de telefon —
image
— L-am introdus şi am selectat Ştergere cont
image
— Încă o dată pe Ştergere cont. A treia oară. N-am primit de băut. —
image

Asta a fost tot. Povestea nu mai continuă.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3412

Distribuie mai departe:

6 comentarii la "Cum îţi ştergi contul de Whatsapp"

 1. Whatsapp e aplicatia pe care o folosesc cel mai mult dupa chrome…

 2. Instagram, opera, facebook, twitter si yahoo mail. astea le folosesc cel mai mult. In rest, whatsapp pentru a discuta cu prietenii/rudele din Siria, Egipt si Turcia.

  • Ce mai face lumea (normala) din Siria, cum se mai descurca ? Zau, cand vezi chestiile astea de la TV…chiar ieri citisem si un articol al unui student sirian de relatii internationale de la Harvard care povestea pe CNN ce trista era mama lui din Siria la telefon deoarece ii fusese decapitat medicul de familie iar ceilalti cativa care ar fi putut sa-l inlocuiasca fugisera din tara, plus spitalul cel mai apropiat avea acum administratori teroristi IS si nu indraznea sa se duca acolo ca nu aveau medici, probabil, (ma gandesc eu citind diverse) doar asistente medicale musulmane militante teroriste cu training initial de asistenti medicali din NHS din Marea Britanie, (care se stie ca e un sistem sanitar cam suboptim in ultimii ani…zau, au ramas doar infirmiere in UK, asistentele medicale cu diploma au fugit in tarile arabe fie sa lupte cu IS, fie in Dubai)…sorry, nu doresc sa fac misto, insa eu nu mai inteleg nimica in ultima vreme, si e totusi prea socant, asa ca ma uit la stiri cu ochii semi-inchisi sau asa printre degete ca la un film de groaza, si e posibil sa pierd tocmai ceva important, de aia nu-mi pot formula nici o impresie corecta.

   Despre Egipt nu am mai auzit in ultima vreme…o fi de bine sau o fi de rau ?…ultima oara ce citisem despre Egipt era ca parca arestasera niste bloggeri…efectiv nici nu poti sa-ti dai seama cum o fi in realitate la fata locului…

  • Ce legătură are cu Whatsapp?

  • Sorry de off topic, il intrebam pe Lospa, acolo unde pomenise de Egipt si Siria, ca la el pe blog ar fi fost tot off topic, acolo a venit vorba de alte tari.

  • Păcat că n-am neamuri în Siria. Mare păcat…

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.