Cum să răspunzi corect la chestionarele prietenilor tăi

Știi chestionarele de pe Facebook prin care prietenii te provoacă să ghicești răspunsurile date de ei? Da, pe lângă consacratele „când o să mori”, „ce ai fost într-o viață anterioară” și „cine te iubește în secret” există și quiz-urile. Să răspunzi la quiz-uri poate fi chiar fain, mai ales dacă dai răspunsuri corecte. 🙂

Să răspunzi corect înseamnă să-ți cunoști prietenii destul de bine, poate chiar foarte bine. Din fericire pentru cei ce dau cu bâta-n baltă, există o metodă prin care se poate răspunde corect la majoritatea întrebărilor. La ultima întrebare din quiz va trebui să ghicești răspunsul dacă vrei ca totul să fie perfect, în rest vă spun eu cum să faceți.

Atunci când începi să răspunzi la întrebări, ia un carnețel sau un caiet. Să-l ai la îndemână. Această metodă constă în completarea quiz-ului de două ori. Prima dată pentru a afla răspunsurile corecte, iar a doua oară pentru a-l trimite.

Așadar, pe măsură ce răspundeți la întrebări, notați-vă care sunt răspunsurile corecte. Le veți folosi atunci când refaceți quiz-ul. Atunci când ați ajuns la ultima întrebare (10/10, 15/15 etc.), nu răspundeți la ea. Reîmprospătați pagina (refresh, F5) și veți ajunge, din nou, la prima întrebare. Răspundeți la ea. Ar trebui să aveți răspunsul corect, căci v-am zis să-l notați. Aveți și răspunsurile de la restul întrebărilor. Rămâne ultima întrebare la care tre’ să ghiciți răspunsul pentru a completa quiz-ul.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/4767

Distribuie mai departe:

1 comentariu la "Cum să răspunzi corect la chestionarele prietenilor tăi"

  1. Buna gaselnita, mai ales daca-i vorba de sotie / prietena !!!

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.