Cu oboseala cum stați?

Nu știu de ce, însă am zile în care mă simt foarte obosit. Bănuiesc că aproximativ 6 ore de somn pe noapte sunt insuficiente, deși astă vară dormeam chiar mai puțin și nu era atât de rău.

Cafeaua are și ea rolul ei, dar prea multă tot nu e bună. Mă stresează fără rost. Voi cum stați cu oboseala?

Legătură ușoară:

https://usor.ro/6547

Distribuie mai departe:

6 comentarii la "Cu oboseala cum stați?"

  1. 6 ore de somn sigur nu sunt de ajuns, mai ales daca le dormi cum le dorm eu, mai mult ziua decat noaptea. Si eu sunt la pamant cu oboseala, dar ce sa facem? Tragem de noi ca nu avem incotro. Somnul nu e platit.

  2. Eu incerc sa dorm minim 1 ora ziua si minim 7 ore noaptea. De obicei imi reuseste planul asta, dar de ceva vreme sunt fara surse de cafeina asa ca ma descurc cum pot ca sa fiu fresh la orice ora.

  3. Eu nu pot dormi din fire, am insomnii de cand ma stiu. Nu am inteles care este mecanismul de protectie al corpului insa. In general dorm 4 ore pe noapte, dar am zile in care sunt extraordinar de fresh si zile in care de abia ma tarai…
    PS: cafeaua nu isi mai face efectul decat de la 3 cani in sus 🙂

  4. Si eu chiar daca dorm 7 – 8 ore pe noapte as mai dormi si ziua dar nu se poate. Probabil ca si iarna suntem putin mai obositi de cat vara, cu toate ca vara avem mai multa activitate zic eu. Am si eu zile ca voi toti cand sunt foarte ok dar probabil ca ne trebuie mai multa odihna dar sa ii lasam pe politicieni sa doarma in liniste ca sa nu dormim noi.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.