Cine are cartelă Lycamobile România?

Folosesc o cartelă Lycamobile ( se pronunţă „laica mobail” ) încă de prin martie. Am şi scris pe blog despre asta, ba chiar m-a rugat cineva pe Facebook să-i comand vreo trei SIM-uri gratuite. Nu ştia exact cum se face. Peste câteva zile, tot pe Facebook, respectivul anunţa că vinde cartele Lycamobile. Mentalitate românească.

Am o cartelă activă de acest fel deoarece mobilul e dual-sim. Atunci când am activat-o avea 0 euro credit şi aşa a rămas. Cele mai noi au câte un euro credit, chiar dacă pe plic scrie că n-are nica. 🙂
Un motiv pentru care n-am aruncat cartela printr-un sertar este că are un număr fain de telefon. M-am gândit şi la posibilitatea de a-l porta, dar poate să mai aştepte. Oricum vorbesc foarte puţin la telefon. Ar da faliment operatorii de telefonie mobilă dacă toţi ar vorbi la telefon atât de „mult” ca mine.

Într-o altă ordine de idei, am observat că nu pot trimite mesaje pe Vodafone. Nu merge şi gata. Apeluri pot fi efectuate, dar de trimis SMS-uri… ioc. Nicio cunoştinţă de-a mea nu are Digi.Mobil, deci nu ştiu dacă s-a rezolvat în totalitate problema de interconectare între Lycamobile România şi Digi. Poate da, poate ba.

Pot suna şi trimite mesaje oricui are cartelă Lycamobile România. Gratuit. Pentru restul apelurilor naţionale, tarifele sunt de 9 eurocenţi/minut în reţelele mobile, 3 eurocenţi/minut în cele fixe şi 5 eurocenţi/SMS.

Cunosc cam puţine persoane ce au Lycamobile, aşa că întreb şi eu. Ce întreb? Aveţi întrebarea în titlu… 🙂

15 comentarii