Cine are cartelă Lycamobile România?

Cine are cartelă Lycamobile România?

Folosesc o cartelă Lycamobile ( se pronunţă „laica mobail” ) încă de prin martie. Am şi scris pe blog despre asta, ba chiar m-a rugat cineva pe Facebook să-i comand vreo trei SIM-uri gratuite. Nu ştia exact cum se face. Peste câteva zile, tot pe Facebook, respectivul anunţa că vinde cartele Lycamobile. Mentalitate românească.

Am o cartelă activă de acest fel deoarece mobilul e dual-sim. Atunci când am activat-o avea 0 euro credit şi aşa a rămas. Cele mai noi au câte un euro credit, chiar dacă pe plic scrie că n-are nica. 🙂
Un motiv pentru care n-am aruncat cartela printr-un sertar este că are un număr fain de telefon. M-am gândit şi la posibilitatea de a-l porta, dar poate să mai aştepte. Oricum vorbesc foarte puţin la telefon. Ar da faliment operatorii de telefonie mobilă dacă toţi ar vorbi la telefon atât de „mult” ca mine.

Într-o altă ordine de idei, am observat că nu pot trimite mesaje pe Vodafone. Nu merge şi gata. Apeluri pot fi efectuate, dar de trimis SMS-uri… ioc. Nicio cunoştinţă de-a mea nu are Digi.Mobil, deci nu ştiu dacă s-a rezolvat în totalitate problema de interconectare între Lycamobile România şi Digi. Poate da, poate ba.

Pot suna şi trimite mesaje oricui are cartelă Lycamobile România. Gratuit. Pentru restul apelurilor naţionale, tarifele sunt de 9 eurocenţi/minut în reţelele mobile, 3 eurocenţi/minut în cele fixe şi 5 eurocenţi/SMS.

Cunosc cam puţine persoane ce au Lycamobile, aşa că întreb şi eu. Ce întreb? Aveţi întrebarea în titlu… 🙂

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3438

Distribuie mai departe:

15 comentarii la "Cine are cartelă Lycamobile România?"

 1. N-am. Ale mele n-au venit nici acum. Nici ca nu-mi trebuie. Eu si asa sunt in cautare de o retea care sa ofere internet bun . In alta ordine de idei, am vazut pe p p a y ca poti sa-ti reincarci si cartela lyca prin intermediul lor.

  • Şi eu am văzut. Ba chiar am testat. Mi-au trimis codul de reîncărcare prin e-mail, în numai câteva minute după efectuarea plăţii prin PayPal.

 2. am 3 cartele

 3. Default! Daca Sun Dec pe orange, telekom or lycamobile see consider a apel national?

 4. Ai nevoie de cartelă Lycamobile?

  Trimit cartele lycamobile in toata Romania prin curierat sau prin poșta română. Cartelele sunt gratuite, insă taxa de curierat/poștă română sunt platite de client.. Detalii la numarul de telefon: 0701018882 sau iuliana.lycamobile@gmail.com

 5. As dori si eu un sim daca se poate si de unde se pot cumpara sau lua dc sunt gratuite

 6. Si eu am o cartela de lycamobile. Am o amintire frumoasa. Am uitat,ca de falt am doua. Una e din Belgia. Mi-e dor de Belgia si sper sa ma reintorc. Mai am pe vodafone, ca are multe avantaje, cum ar fi 1 Gb gratuit lunar. Sau doua zile net nelimitat lunar. Imi place idea asta. Dar am inteles ca vodafone va fi schimbat cu at&t, operator din America. Imi mai place digi mobil prepaid. Are net foarte bun si mi-e dor de reteaua zapp. Telekom nu-mi place ca are semnal 3 G prost si semnalul 2 G la fel, pentru ca, se intrerup apelurile cand vorbesti. Chiar si in 20 de secunde cand ai raspuns la telefon sau cand ti s-a raspuns la telefon.

 7. Am abonament pe Orange dar nu pot suna pe lyca. Specific ca am opțiune pt internațional și încerc sa îmi sun soțul în Belgia pe Lycamobile dar nu pot. Știe cineva de ce?

 8. Digi mobil si lyca mobile sunt aceasi chestie in belgia?intreb ca vreau sa incarc o cartela digi mobil pt cineva din spania de aici din belgia si nu prea stiu km sa fac.multumesc

 9. Salutare
  Nu se puteau efectua apeluri si mesaje de pe Digi pe Lyca deoarece, cei de la Digi nu au fost de acord cu intrarea celor de la Lyca in Romania (destul de rau). Cunosc oameni care au si Digi si Lyca si tot ce pot spune e ca pe digi, in centrul Clujului la etajul 10 nu este semnal, in schimb, cu lycamobile este semnal si la sate. Legat de internet…au cu 5euro 35gb pe luna, o gramada de minute, etc..repet, cu 5 euro. Eu platesc la alta companie 17 euro pentru 5gb…si atunci revin si eu cu aceeasi intrebare…DE CE PANA MEA ISI FACE ROMANU ABONAMENT, DOAR PENTRU CA PRIMESTE UN TELEFON IN RATE? 🙂

 10. Viorica budimir | 29 iunie 2017 la 21:19 |

  Pentru prima data am cartela lycamobil si in veci nu mai cumpar si nici nu reconand ,pt aprox 3-4 min mi s-au luat 51 centi M sunat din Germania pe un telefon tot in Germania cu roming activa .De ce asa pret mare ?

 11. costin red | 20 iulie 2017 la 19:20 |

  Acum am abonament la Digi Mobil cu 4.80 euro. Sun in Belgia pana la 1700 de minute. Atat de mult vorbesc. Sun doar numar de mobistar (orange). Am si vodafone, doar pentru semnal mai bun. Se mai intampla sa activez gratis extraoptiuni. Eroare tehnica in favoarea mea.

Comentariile sunt închise.