Ce trebuie să ştii despre cartela ta Cosmote

Cu siguranţă cunoaşteţi pe cineva ce are cartelă Orange şi a rămas fără semnal. E deja un obicei. 🙂
Nu doar cartela Orange poate avea probleme. Zilele trecute, pe cartela Cosmote, am avut câteva probleme. Pe scurt, conexiunea la internet era instabilă şi semnalul… cam slab. Totuşi, mergea.
Ieri dimineaţă însă… nu a mai vrut. Am încercat să pun cartela şi în alt telefon, dar fără niciun efect. (Introduceţi SIM)
Azi am fost la un magazin Cosmote, cu buletinul, şi am plătit o taxă de 11 lei. Chiar dacă vechea cartelă nu a fost necesară, am fost întrebat diverse „detalii”, ca: număr de telefon, data ultimei reîncărcări şi valoarea acesteia, extraopţiuni active, număr favorit, creditul rămas în momentul „blocării” cartelei şi cam atât… cred.
Fără aceste informaţii, cei de la Cosmote te lasă cu ochii în soare.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1118

Distribuie mai departe:

8 comentarii la "Ce trebuie să ştii despre cartela ta Cosmote"

  1. Numai atat ti-au cerut? Mie mi-au cerut 40 lei sa imi de-a acelasi numar mane …. Pai zilele astea nu prea a functionat cosmoteul sa zic asa ….. A facut figuri mai ales pe net, si nici site-ul lor nu mergea .

    • Da, cu chitanţă. 11 lei şi 7 bani. Atâta scrie. Poate contează şi dacă mergi într-un magazin Cosmote (care are şi servicii Romtelecom) sau la un „partener" Cosmote care vrea să se îmbogăţească.

  2. Am fost la Germanos 😀

  3. Dacă era 40 de lei, o aruncam la coş… cu tot cu număr.

  4. Crezi ca eu am luat nr inapoi? NU ….. Faza era ca cu doar 2 zile o incarcassem cu credit 5 euro ….si mai avem eu vreo 2 …. Iti dai seama ca vroiam creditul…..dar nu am mai rezolvat nimic am luat alt nr …. Asta se intampla acum 2 ani cam asa

  5. Eu am patit la orange nu mai mergea simul, m-am dus la orange l-au inlocuit si totul a fost gratis 🙂 Nu ma costat nimic. Diferenta de la cer la pamant intre orange si cosmo. Eu personal aleg orange, viteza prin 3g net superioara celei oferite de cosmote 😉

  6. Sunt de acord cu tine. Dacă mi-ar şi ajunge MB pe care mi-i dau cei de la Orange, ar fi şi mai ok.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.