Ce şi de ce am scris pentru bloggeri

Ce şi de ce am scris pentru bloggeri

Ce şi de ce am scris pentru bloggeri

Chiar aşa! De ce am scris pentru bloggeri?  
În meniul de navigare, ca un submeniu al rubricii ALTELE +, există o legătură mai altfel, cică „Pentru bloggeri”. Dacă o accesezi, vei vedea articole etichetate cu wordpress. Doar WordPress. Nu am folosit niciodată Blogger şi nici nu m-a tentat să o folosesc. Nu-mi prea place Blogger. Îmi voi lua un -1 de la Google pentru această afirmaţie. 🙂
Acelea nu sunt singurele articole ce au legătură cu blogging-ul, căci am mai scris despre module pentru WordPress şi modalităţi de îmbunătăţire ale unui blog.

Acum că am lămurit ce am scris, să-ţi spun şi de ce am scris, nu? Păi, să vedem…
• Îmi place WordPress
Scriu pe blog de ceva timp. Duminică, 15 februarie, se împlinesc fix doi ani şi jumătate de la primul articol publicat pe blog propulsat de WordPress.
• Întotdeauna apar chestii noi
Iar dacă nu apar ele singure, pot încerca să le ajut. Când reuşesc, le împărtăşesc şi altora. Nu e ca împărtăşania de la Biserică, dar e bună şi asta.
• Pentru că aş putea ajuta
Sunt conştient de faptul că apar bloggeri noi, iar un sfat bun le-ar putea ajuta. Le-ar ajuta şi mai multe, dar listele lungi pot fi plictisitoare.
• Calea simplă e cea mai bună
Ăsta e mai mult un sfat, nu un motiv. Am făcut diferite modificări, modificări ce ar fi fost mai bine să le fac pe toate odată, nu pe rând. Sigur altfel ar fi stat lucrurile. Cum s-ar zice, am ajuns din Iaşi la Constanţa, dar nu pe calea simplă, ci am luat-o prin estul Republicii Moldova, puţin prin Ucraina şi apoi prin Marea Neagră până am ajuns la ţărm. Sau sunt încă în apă?
• La asta mă gândesc
Atunci când te gândeşti jumătate de zi la cum ai putea face Feedburner-ul să trimită newsletter săptămânal sau cum să creezi un widget cu ce mai citesc şi alţii, s-ar putea să nu mai ai idei de articole despre Daniela Crudu. Aşa, ca fapt divers. Acum conjugă verbele din propoziţie şi la celelalte persoane.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/2563

Distribuie mai departe:

8 comentarii la "Ce şi de ce am scris pentru bloggeri"

 1. WordPress e la putere. Nici mie nu-mi place deloc blogspot, sau blogger, mai ales pagina de comentarii…

 2. WordPress e cea mai buna platforma. Miturile cu blogger e egal cu wordpress raman doar mituri.

 3. Are si Blogger lucrurile lui bune. Ca platforma gratuita e ok. Dar daca vbim de core-ul worpdress… e diferit.
  Ideea e ca, dupa 4 ani de zile in care am testat ca tine orice porcarioara am zis stop. Nu merita sa imi bat capul cu platforma, nu merita sa fac modificari pe care mai tarziu sa nu le pot edita decat manual sau care sa-mi afecteze scrisul. Mia bine ma orietez pe continut, nu pe briz-briz-uri.

 4. Vali = De toate pentru toti | 14 februarie 2015 la 23:09 | Răspunde

  E perfect ca te-ai axat pe bloggeri. Multi incepatori au (simt nevoie) de impulsuri, sfaturi. Cat despre platforme pot spune ca fiecare alege ce vrea. Pot sa spun ca fac bani si cu bloguri de pe blogspt dar si cu platforma wp. Asa ca merg ambele. Blogspotul e mai rudimentar, insa mai usor de folosit. Am vazut indivizi care si-au prins urechile in WP.

 5. Prefer wordpress-ul pentru un blog personal/site generalist/shop mic la orice ora in comparatie cu alte platforme. Blogger-ul e bun pentru incepatori, si eu tot cu blogger am inceput.

 6. Si eu am inceput cu blogger cu gandul sa tranzitionez pe wordpress, si chiar si am un blog wordpress, insa nu mi-am dat seama cum intre timp m-am atasat sufleteste de blogul de pe blogger si am neglijat total blogul de pe wordpress, despre alea pe alte platforme nici nu mai zic, ca m-am jucat cu mai multe, insa efectiv nu m-am atasat de ele si am ramas asa la faza aia primitiva de a folosi Blogger, chiar daca simt ca nu prea e genul meu. Cred ca e posibil sa fi intervenit un fel de fenomen de gen imprinting, ca la bobocii de rata pe care i-a luat zoologul Lorentz de langa mama lor exact in saptamanile alea cruciale pt imprintingul natural care survine asa la cateva saptamani dupa iesirea din ou si dureaza cateva alte saptamani la inceputul vietii de boboc, si i-a pus sa se ia
  dupa cizmele lui de cauciuc, si bobocii aia
  au devenit ca niste pui de cizme de
  cauciuc in loc de niste pui de rata
  adevarati, sau chiar de lebada poate. Cred ca de aicea vine expresia aia cum ca cineva scrie ca o cizma, (chiar asa ca mine, pe Blogger de exemplu plus ulterior si pe alte platforme de care nici nu-mi pasa)…desi e posibil sa ma insel…si poate daca gasesc platforma potrivita am sanse sa devin chiar poate lebadoi !

 7. Eu am folosit pentru diferiti clienti wordpress si au fost foarte multumiti. Am folosit si ghost, e o platforma foarte faina, doar si doar pentru blogging. Acum, depinde ce vrei sa faci, daca vrei un blog, recomand ghost, daca vrei un site atunci wordpress.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.