Ce şi de ce am scris pentru bloggeri

Ce şi de ce am scris pentru bloggeri

Chiar aşa! De ce am scris pentru bloggeri?  
În meniul de navigare, ca un submeniu al rubricii ALTELE +, există o legătură mai altfel, cică „Pentru bloggeri”. Dacă o accesezi, vei vedea articole etichetate cu wordpress. Doar WordPress. Nu am folosit niciodată Blogger şi nici nu m-a tentat să o folosesc. Nu-mi prea place Blogger. Îmi voi lua un -1 de la Google pentru această afirmaţie. 🙂
Acelea nu sunt singurele articole ce au legătură cu blogging-ul, căci am mai scris despre module pentru WordPress şi modalităţi de îmbunătăţire ale unui blog.

Acum că am lămurit ce am scris, să-ţi spun şi de ce am scris, nu? Păi, să vedem…
• Îmi place WordPress
Scriu pe blog de ceva timp. Duminică, 15 februarie, se împlinesc fix doi ani şi jumătate de la primul articol publicat pe blog propulsat de WordPress.
• Întotdeauna apar chestii noi
Iar dacă nu apar ele singure, pot încerca să le ajut. Când reuşesc, le împărtăşesc şi altora. Nu e ca împărtăşania de la Biserică, dar e bună şi asta.
• Pentru că aş putea ajuta
Sunt conştient de faptul că apar bloggeri noi, iar un sfat bun le-ar putea ajuta. Le-ar ajuta şi mai multe, dar listele lungi pot fi plictisitoare.
• Calea simplă e cea mai bună
Ăsta e mai mult un sfat, nu un motiv. Am făcut diferite modificări, modificări ce ar fi fost mai bine să le fac pe toate odată, nu pe rând. Sigur altfel ar fi stat lucrurile. Cum s-ar zice, am ajuns din Iaşi la Constanţa, dar nu pe calea simplă, ci am luat-o prin estul Republicii Moldova, puţin prin Ucraina şi apoi prin Marea Neagră până am ajuns la ţărm. Sau sunt încă în apă?
• La asta mă gândesc
Atunci când te gândeşti jumătate de zi la cum ai putea face Feedburner-ul să trimită newsletter săptămânal sau cum să creezi un widget cu ce mai citesc şi alţii, s-ar putea să nu mai ai idei de articole despre Daniela Crudu. Aşa, ca fapt divers. Acum conjugă verbele din propoziţie şi la celelalte persoane.

Etichete:,

8 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.