Ce este Criolipoliza si cum te ajuta sa arati bine?

De ceva timp tot auzim folosindu-se termenul de criolipoliza atunci cand se vorbsete de tratamentele pentru o silueta frumoasa. Insa putine dintre noi stiu ce este aceasta procedura. Criolipoliza este o metoda prin care celulele de grasime sunt distruse definitiv prin inghetare. Nu numai ca este o modalitate eficienta, ci si una sigura. In primul rand, nu este nevoie de nicio operatie sau de anestezic. Nu este nimic ce trebuie sa te sperie pentru ca singura senzatie pe care o vei simti va fi una de racoare placuta.

Poti apela la un astfel de tratament cu ajutorul procedurii de criolipoliza cooltech. Este disponibila la Clinica Yiara din Otopeni. Procedura reduce eficient tesutul adipos localizat folosind un sistem de racire controlat, incorporat intr-un sistem de vacuum. Cu ajutorul acestui sistem se va separa garsimea si se va izola. Partea buna este ca restul tesutului este protejat, astfel nu vor aparea leziuni cutanate. La Yiara te vei bucura de o procedura criolipoliza pret bun.

Cum actioneaza aparatul Cooltech si procedura in sine? Sunt doua aplicatoare care vor trata zonele dorite intr-o singura sedinta. Tesutul gras va fi atras cu ajutorul fiecarui aplicator printr-un efect de vacuum. Acest lucru va incetini temporar circulatia sangelui. Temperaturile ajung pana la -8 grade Celsius in mai putin de un minut.

La ora actuala, tratamentul prin criolipoliza este cel mai indicat, mai ales ca nu multe persoane suporta o procedura chirurgicala de indepartare a grasimii precum liposuctia, ce este extrem de dureroasa si in urma careia pot aparea complicatii grave. Rezultatele vor fi unele pe masura si vei vedea in scurt timp reducerea centimetrilor din talie. Efectele adverese sunt minime, maxim aparand poate roseata pielii, insa acest lucru este temporar si nu te va afecta cu nimic. Daca iti doresti si tu sa ai o silueta frumoasa, fara dureri si fara complicatii, contacteaza acum clinica Yiara pentru o programare.

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.