Ce este AVmall și ce am găsit acolo

Nu știu vouă, dar mie îmi place să ascult muzică. Muzica mă liniștește și îmi dă o stare de bine. Mă ajută să uit de problemele cotidiene.

Mai puțin de două luni ne despart de ceea ce se numește Black Friday 2018. Nu știu dacă v-ați făcut lista de dorințe încă de pe acum sau dacă stați cu ochii pe prețuri, ca nu cumva să o ia razna. Ce știu e că în 2017 mi-am cumpărat un soundbar. În românește se numește bară de sunet, însă denumirea tradusă nu am văzut-o decât prin descrierea anumitor produse de acest fel.

soundbar

Am avut de ales din mai multe boxe soundbar și am cumpărat conform nevoilor mele. Partea amuzantă e că mă așteptam ca boxele să fie ambalate în două cutii; o cutie lungă, cu bara de sunet, iar cealaltă cu subwooferul. Când mi-a predat curierul o singură cutie, l-am întrebat dacă sigur nu a uitat ceva.

O cutie înaltă, în care componentele erau așezate pe etaje. Sus am găsit manualul de utilizare și telecomanda, după care un carton gros ca la cofrajul pentru ouă. Sub carton erau alimentatorul și alt carton. Boxele din partea dreaptă a soundbar-ului, apoi partea centrală, urmată de cea din stânga, toate despărțite de cartoane, erau la rând. Cel mai jos era așezat subwooferul, care e și cel mai greu, de altfel. Interesant mod de ambalare.

La ce am ascultat muzică până atunci? Ei bine, dacă „mă citiți” de mai multă vreme, ar trebui să știți că în aprilie 2016 recomandam boxa portabilă Psyc Monic. O boxă portabilă bună pe care am cumpărat-o de la AVmall și pe care o folosesc și în ziua de azi. Când ies la plimbare și nu vreau să stau cu căștile pe cap, o iau pe Monic cu mine.

Psyc Monic este o alegere bună și acum, chiar dacă a trecut anul ei de glorie. Ea încă se regăsește în topurile internaționale.

De găsit, o găsiți la ofertă pe AVmall. Nu v-am spus până acum ce este AVmall, dar bănuiesc că v-ați prins deja. AVmall este mallul online cu echipamente audio și video. O gamă largă de sisteme audio, tot felul de boxe, amplificatoare, dar și proiectoare, ecrane de proiecție, sau media playere.

Dacă ești din București sau dacă ești în București, caută Strada Intrarea Ștefan Furtună, iar la numărul 8… băga-te în showroom. Ai ce vedea și poți să te bucuri cu adevărat de simțul auditiv. Nu uita să îți faci programare online dacă vrei să mergi doar pentru asta.

Dacă locuiești la bloc, de pe AVmall poți achiziționa bureți fonoabsorbanți. Pentru că nu vrei să deranjezi pe nimeni, nu-i așa?

avmall

Etichete:, , ,

2 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.