Cât ocupă baza ta de date?

Cât ocupă baza ta de date?

Cât ocupă baza ta de date?

Iniţial voiam să pun titlul „câţi MB ocupă baza de date a blogului tău?”, dar cred că am scris deja destul despre blogging deocamdată. Aşa că întreb pe toată lumea. 🙂 

Am făcut adineaori o optimizare a bazei de date şi mărimea ei a devenit aproximativ 5 MB şi jumătate, nearhivată. Arhivată are sub 1 MB. Asta cu 428 de articole şi 1.467 de comentarii publicate. E bine.

În tabela wp_options sunt salvate şi opţiunile unor plugin-uri pe care nu le mai folosesc, dar ar trebui să stau câteva ore doar pentru a face curăţenie acolo. Optimize Database after Deleting Revisions a făcut o treabă excelentă, dar tot a rămas mizerie. O opţiune mai bună ar fi crearea unui backup cu articolele şi comentariile de pe blog, apoi reinstalarea WordPress-ului. Nu mai bine las aşa?

Iar am ajuns să vorbesc despre blog. Trebuie să găsesc alte subiecte, iar asta cât mai rapid. Până atunci însă… cât ocupă baza ta de date?

Legătură ușoară:

https://usor.ro/2325

Distribuie mai departe:

4 comentarii la "Cât ocupă baza ta de date?"

  1. Mai putin decat a ta.

  2. În 29 decembrie am făcut și eu o curățenie la baza de date.
    Am ajuns la 3,05 MB.

  3. Eu folosesc WP Optimize deoarece face curatenie in toate tabelele default de WordPress si sterge inclusiv meta data si orphaned data, transients si optimizeaza si baza de date la final.
    Lucrez cu niste baze de date relativ mari pe anumite site-uri peste 100MB si WP Optimize e mina de aur.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.