Cartelele Lycamobile nu mai sunt livrate la destinaţie?

Cartelele Lycamobile nu mai sunt livrate la destinaţie?

Pe la jumătatea lunii martie a acestui an vă spuneam despre cartelele gratuite Lycamobile, o reţea virtuală destinată celor ce vorbesc mult cu prietenii, rudele şi neamurile plecate în străinătate.

Atunci am fost curios despre cum şi ce înseamnă Lycamobile România. Am comandat trei cartele gratuite şi le-am primit în aproximativ 3 zile. Mulţumit fiind, v-am spus şi vouă de ei. Am activat o cartelă (adică am introdus-o în telefon) şi mi s-a alocat un număr uşor de ţinut minte, număr cu 0701 la început.

Peste aproximativ o lună de la acest „eveniment” am avut proasta inspiraţie de a activa şi celelalte două cartele, căci poate-poate se nimereşte ca numerele de telefon să fie unele uşor de ţinut minte. N-a fost să fie, aşa că am rămas cu prima cartelă SIM în telefon. Ba mai mult, având 5 euro Paypal, am intrat pe ppay.ro şi am reîncărcat cu 3 euro credit.

De atunci s-au livrat mii, poate chiar zeci de mii de cartele gratuite Lycamobile. Unele cu 1 euro credit, unele fără credit, iar altele nu au fost livrate deloc. Aici este problema. Timpul de aşteptare a tot crescut, iar din cauza numărului tot mai mare a celor ce îşi doresc aceste cartele, se pot considera norocoşi cei ce au primit cartelele în 20 de zile lucrătoare. 🙂
Bineînţeles că există metode pe care le-ar putea prelua cei de la Lycamobile România pentru a scădea brusc numărul de cereri. Una din ele ar fi ca livrarea prin Cargus să fie contra-cost.

Spuneam că am avut proasta inspiraţie de a „dezvirgina” celelalte două cartele şi a le abandona – mai apoi – deoarece cartelele, între timp, au cam expirat. Nu mai sunt bune. Chiar mă gândeam să vi le dau gratuit, însă intenţia mea s-a transformat în scrum atunci când am văzut că cel mai bun lucru pe care îl pot face cu ele este să le pun la colecţia mea de cartele.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3647

Distribuie mai departe:

7 comentarii la "Cartelele Lycamobile nu mai sunt livrate la destinaţie?"

  1. Trimit cartele lycamobile in toata Romania prin curierat sau prin poșta română. Cartelele sunt gratuite, insă taxa de curierat/poștă română sunt platite de client.. Detalii la numarul de telefon: 0701018882 sau iuliana.lycamobile@gmail.com

  2. numarul nu se poate porta

  3. Va rog spunetim si mie am făcut comanda la cartela layca pentru ca vreau sa vorbesc in Franța trebuie so activez pe Franța sau ce trebuie sa fac ajutatima va rog e urgent

  4. Se pot porta gratuit la Vodafone cartelele care au minim 0,5 euro credit , la cele cu 0 euro se refuza portarea daca nu ai reincarcat minim o singura data cu 3 euro.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.