Campanie Națională: Toți băieții merită mărțișoare!

Vine, vine primăvara! Cel puțin calendaristic, de la 1 Martie e deja primăvară. Că e ger de îngheață ghiocelul… asta e altă discuție.

Fix acum trei ani, Eugen H Crăciun mi-a sugerat să fac o campanie națională și internațională prin care noi, masculii, să ne cerem mărțișoarele. De ce doar în Bucovina să primească băieții mărțișoare, iar în restul țării, nu? De ce doar bărbații din nordul țării să se bucure de ceea ce înseamnă a primi?

Trei ani m-am gândit la această propunere, zi și noapte. Iată că acum, în anul 2018, a sosit momentul să punem piciorul în prag. Campania internațională o las în grija altcuiva care deține logistica necesară demarării unei astfel de campanii.

Așadar,

toți băieții merită mărțișoare de 1 Martie

1 Martie nu o să ne aducă primăvara. Nu anul acesta. Poate după 15 martie, sau poate doar după 25 martie, vom simți revenirea la viață a naturii. Până atunci însă, merităm și noi, toți băieții din întreaga țară, un mic mărțișor. Nu cerem mult, ci să vă lipsiți de o cafea la tonomat sau de o ciorbă la plic pentru noi, cei ce avem sexul Masculin în cartea de identitate.

Hai, că nu cerem mult! Hai cu mărțișorul!

4 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.