O boxă portabilă pentru toate ieșirile tale în aer liber

Pasiunea pentru muzica exista in randul foarte multor persoane, la fel ca si pasiunea pentru tehnologie si tot ceea ce este nou si performant. Iar acestea doua de pot combina de minune in cazul anumitor dispozitive cum ar fi telefoane, casti audio sau boxe portabile.

Boxele au fost intotdeauna preferatele multor oameni. Locuind la tara, unde am foarte mult spatiu la dispozitie si nu foarte multi vecini pe care sa ii pot deranja, am si eu un astfel se sistem audio compus din 4 boxe, 2 subwoofere si o statie audio. Pot spune ca il am de mai bine de 10 ani si inca functioneaza perfect dar nu prea se mai poate ridica la nivelul modelelor mai noi in materie de calitate a sunetului cel putin, volumul fiind destul de mare inca.

Pe langa acesta, am in living un sistem compus din doua sound-bar-uri si un alt subwoofer care impreuna realizeaza un fel de Home Cinema, perfect pentru a vedea un film in familie sau pentru a ma juca jocuri video. Dar preferata mea ramane in continuare micuta boxa portabila care nu ma dezamageste niciodata. O iau cu mine si la munca si peste tot pe unde ies cu prietenii.

Desigur ca au trecut multi ani de cand au aparut primele modele de astfel de boxe portabile cu conexiune bluetooth si pentru ca si eu am vrut sa tin pasul cu cele mai noi aparitii si sa ma pot bucura de un sunet de calitate, le-am schimbat destul de des iar in prezent am la dispozitie o boxa portabila marca JBL, de calitatea superioara.

Desi a avut un pret pe masura, imi ofera exact ceea ce am nevoie. Sunetul este puternic si clar, designul este unul ceva mai vintage as putea spune, old school, iar autonomia bateriei este destul de mare astfel incat sa o utilizez pentru multe ore in sir.

Nu pot spune ca o pot compara cu un sistem sau macar cu un sound bar insa pentru dimensiunile sale este perfecta, mai ales ca o pot baga intr-un buzunar mai mare. Pentru ca am propriul meu birou, o pot utiliza pentru a asculta muzica si chiar si pentru a prelua apeluri telefonice, atunci cand este conectata la telefon.

Un aspect important al multor boxe portabile este ca sunt rezistente la umiditate si la apa, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa ne facem griji daca ne prinde ploaia in aer liber si avem boxa cu noi. Cativa stropi de apa nu ii vor face absolut nimic.

Putem cumpara o astfel de boxa din multe locuri insa este indicat sa alegem ceva de calitate dintr-un magazin profesional, astfel incat sa fim siguri ca obtinem exact ceea ce ne dorim, existant multe aspecte de care ar fi bine sa tinem cont atunci cand alegem orice gadget. In cazul unei boxe portabile este important sa fie rezistenta la apa, dupa cum am zis, la praf, sa aiba o autonomie cat mai mare si sa fie realizata din materiale de calitate.

2 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.