Asemănările dintre un wapmaster adevărat şi o practicantă a celei mai vechi meserii

Bună seara/dimineaţa/ziua… în funcţie de momentul zilei în care citiţi acest articol!
Poate vă întrebaţi ce asemănări există între un wapmaster adevărat şi o practicantă a celei mai vechi meserii din Lume. Sau poate nu vă întrebaţi. Eu o să continui, asta în caz că vă întrebaţi. Cum tot aţi ajuns aici, înseamnă că vă întrebaţi. B-)
În cele ce urmează, voi încerca să enumăr numai câteva asemănări dintre aceste două, să le spunem, meserii (mă refer la “wapmasterie” şi la aia… mai veche), dar şi asemănări dintre practicanţii lor. Cu astea voi începe.
• Ambii se promovează.
Practicantele celei mai vechi meserii îşi fac reclamă, NON-STOP, pe site-urile specializate.
Un wapmaster adevărat îşi face reclamă în Guestbook-ul specializat de pe FeNoMeNo.WaP.Sh, pe forumul specializat WAP-FORUM.INFO, dar şi pe chat-urile specializate, acolo unde este banat automat, chiar după trimiterea PM-ului.
• Ambii se completează.
Aici discuţia e mai complicată, în cazul wapmasterului adevărat. Problema e mai delicată, în cazul practicantei celei mai vechi meserii din Lume.
Un wapmaster adevărat trebuie (e absolut obligatoriu!) să aibă măcar un site pentru adulţi, cu filmuleţe în care “protagoniştii” practică – promovând astfel – cea mai veche meserie dintre meserii. De preferat ar fi ca site-ul să fie un grabber, asta pentru a-l scuti pe wapmasterul adevărat de a-şi filma părinţii noaptea, pe ascuns. Astfel, acesta va avea suficient timp pentru a-şi vizita site-ul, în scopuri “de întreţinere şi mentenanţă”.
De cealaltă parte, o practicantă a celei mai vechi meserii adevărate, îi mulţumeşte wapmasterului adevărat folosindu-i serviciile de chat&date pe care acesta i le pune la dispoziţie, pe domeniul său erotic… wap.
Dacă norocul, vărsta şi bugetul o permit, “mulţumirile” pot veni şi pe o altă cale, cu reducere de câţiva “euros”, colaboratorii putându-se întâlni chiar faţă în faţă ( şi nu doar “faţă” ).
• Ambii… mai au încă multe în comun
» Experienţa contează!
Pentru a nu fi privit ca un “noob”, wapmasterul adevărat trebuie să stea şi să studieze. Practicanta celei mai vechi meserii dacă stă şi atât… nu rezolvă nimic.
» Protecţie
În ambele meserii ai nevoie e protecţie. Mai ales dacă foloseşti un PC.
» Statistici complete
Fiecare ştie câţi i-au vizitat site-ul, respectiv câţi i-au vizitat.
» Meserii complementare
Ambele meserii (şi “wapmasteria”, dar şi aia mai veche) pot fi practicate de o aceeaşi persoană. Poate fi epuizant, totuşi…

Concluzie: Nu există.
Sursa de informare şi inspiraţiune: Meserie grea! “Fetitele” din Capitala s-au intors de la mare odata cu valul de frig si au program non-stop!.
Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Etichete:, ,

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.