Ar merge un scris „de mână” pe blog?

*

Mă uitam adineaori la nişte fonturi, să văd care ar fi mai potrivit dacă mi-aş „pune în cap” obsesia de a schimba fontul folosit pe blog. Căutând şi iar căutând, am găsit şi două fonturi în care sunt afişate corect diacriticele. Am găsit mai multe, dar doar două ce transformă corect textul în scris de mână.

image

Dacă ar fi să mă iau după asemănarea scrisului cu cel învăţat la şcoală, varianta roşie seamănă mai bine cu scrisul de mână. Aş putea folosi acel font pentru titluri, dar pentru texte mai lungi – NU. Pentru texte mai lungi aş putea alege prima variantă, chiar dacă literele nu sunt atât de legate una de cealaltă. 🙂
Totuşi, înainte de a strica aspectul textului, întreb: e potrivit un astfel de font pentru a fi folosit pe blog? Parcă n-aş prea crede că da…

Legătură ușoară:

https://usor.ro/2278

Distribuie mai departe:

7 comentarii la "Ar merge un scris „de mână” pe blog?"

  1. Sau ai putea lasa cum e acum.

  2. Nu m-am obisnuit cu domeniul nou 😀

  3. Mai bine lasi cum e acum. Arata mult mai profesionist … Ultima varianta de scris nici sa nu te gandesti sa o pui pe blog … va fi o zarva.

  4. Lasa-l asa cum e. Am vazut la niste bloguri fonturi asemanatoare si arata oribil. La titlu poate ar merge, dar sa scrii toate articolele asa ar fi deranjant. Strica aspectul blogului si il face sa para neprofesionist.

  5. Arial și Times sunt cele mai indicate pentru text. Mai ales dacă ești accesat și de pe telefon.

  6. Nu merge deloc. Mai bine asa. 😀

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.