Amintirile mă răscolesc…

Astăzi am văzut un articol pe blogul lui Nanemernic despre vremurile în care wapul era încă wap şi m-a apucat melalcoolemia. Pardon, melancolia. 🙂
Prin 2008 – 2009, atunci când am luat wapul ca un viciu şi mi l-am asumat, mi-am fost făcut cont pe un chat. Aşa, ca de început. BestWap.In era adresa lui.
Ştiu că aveam Cartelă Vodafone, pe care (din prostie) am activat serviciul de protecţie al minorilor. Acest serviciu nu-mi permitea să accesez BestWap.Ro.
Într-o zi, pe acel BestWap.In, am primit un PM în care eram invitat pe UzzyWap.Uv.Ro. O dată ajuns acolo, am reuşit să intru şi în echipa chatului. Acolo am înţeles şi “cum e şi cu chaturile astea”.
Chiar dacă wapul nu a fost partenerul biberonului sau al abecedarului, nu regret nimic. Chiar deloc. Unii – se pare că – au dat abecedarul la o parte şi s-au apucat de wap… chiar dacă nu ştiu încă să scrie corect.
Prin 2009, mi-am ales şi nickname-ul VASI le R, văzând semnătura lui M@FYA (Adrian). Diferenţa e că mie nu mi-au plăcut atât de mult diacriticele.
Tot prin 2009 (iarna), am avut şi primul site, site ce era făcut pe Peperonity şi nu semăna deloc cu site-urile de azi. Poate doar cu cele de pe Peperonity. B-)
Mai după aceea, am descoperit XtGem-ul. Primul meu site pe XtGem avea adresa style4.xtgem.com. Au mai urmat bluemusic.hexat.com (site pe care, bineînţeles, nu aveam muzică sau ceva legat de muzică), dar şi altele…
Îmi amintesc site-ul r3ap3ru.hexat.com, site ce mulţi voiau să-l copieze. Interesante la acel site erau comentariile din sursa HTML, majoritatea injurii… adresate celor ce nu aveau altceva de făcut decât să vizualizeze sursa paginilor.
În altă ordine de idei, în înţelegerea unor elemente din HTML, dar mai ales din CSS, am primit suport din partea lui Class. Probabil că îl ştiţi ca “aliat” al lui Marian Roman, de la WeBAdv.
Pe această cale, îi mulţumesc lui Class (Alin).
De blogging, dacă pot şi îmi e permis să spun aşa, m-am apucat prin martie 2011, pe Siret.Pun.Bz. Am mai avut înainte un “blog” pe Peperoniy, dar nu mai ştiu exact în ce perioadă.
Totuşi… de ce “m-am apucat” de aşa ceva?
Ei bine, în perioada aceea exista Wap-Blog.Com, blog pe care îl mai accesam, chiar dacă nu prea aveam cu cine discuta. Oricum, avea mai multă activitate decât acest blog. 🙂
Ar mai fi multe de zis/scris (nu atât de multe ca la început), însă m-am cam plictisit şi… presupun că şi voi.

Etichete:, ,

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.