Ai tupeu să te înscrii la Eurovision 2017?

Televiziunea Română a dat startul înscrierilor în Etapa Națională Eurovision 2017. Dacă mii de tineri stăteau cu sufletul la gură până acum în așteptarea acestui moment, deja pot să coboare sufletul de acolo și să se înscrie.

Bineînțeles că glumesc. Nu cu înscrierile, căci se poate înscrie aproape oricine, ci în legătură cu interesul românilor privind Eurovisionul după ce a fost anul trecut. Judecând după faptul că înscrierile au început și televiziunea este dispusă, din nou, să cheltuiască o sumă frumușică pentru ca România să aibă reprezentant pe scena de la Kiev, probabil nu se va repeta situația din 2016. Dar cine va participa?

În 2016 a câștigat Jamala. Sincer vă spun, n-am ascultat piesa cap-coadă nici măcar o singură dată, chiar dacă are numai trei minute. Nu din cauză că nu-mi place timbrul vocal al Jamalei (între noi fie vorba, chiar nu-mi place), ci din cauză că n-a fost difuzată nicăieri. Dacă „Euphoria”, piesă ce a câștigat în 2013, am tot auzit-o pe la radio și i-am văzut clipul la TV de nenumărate ori, în ultimii trei ani chiar n-a fost cazul. România nu a câștigat niciodată acest concurs. Și atunci… de ce ne strufocăm iarăși cu un concurs în care nu avem ce să căutăm?

Etichete:

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.