Agenda serviciilor de pe wap

Nu e unitate pe wap! Nu o spun doar eu, ci şi administratorul site-ului numărul 1 pe wap. E de înţeles. Doar cei ce intră pe wap de pe PC au o unitate. 😉
Lăsând gluma la o parte (partea dreaptă, de preferinţă), pe wap fiecare are site-ul lui, oferă serviciile lui… unice sau nu şi cam atât. Dacă ai nevoie de ceva, trebuie să apelezi la forumuri pentru a cere informaţii, chiar dacă ai putea intra direct pe site-ul util. Ar fi mai rapid aşa. Poate şi mai ok.
Revenind la unitatea necentrală de nememorie şi, dacă tot am amintit de Rapid (sau de rapiditate; oricum nu mai contează), aş vrea să apelez la unitatea voastră şi să mă ajutaţi să fac o listă cu servicii utile pe wap… chiar dacă sună ca un mesaj din ăla cu “donaţi 2 euro pentru mama mă-sii”.

Lăsaţi un comentariu cu site-ul vostru, cu ce servicii oferiţi şi să mai “aranjăm” haosul (plin de chaturi lavalair) numit WAP. B-)

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1112

Distribuie mai departe:

5 comentarii la "Agenda serviciilor de pe wap"

  1. am http://www.best-hit.eu care ofera cea mai noua muzica,cele mai noi ringtonuri,servicii online tip curs valutar,vreme,horoscop,whois domain,whois ip,etc ….

  2. am http://www.gb.best-hit.eu ,creator de guestbook cu viteza ultra rapida,cu emoticoane ,si cu termeni si conditii zero!

  3. am http://www.your-speed.tk ,un site unde poti sa iti afli viteza reala la internetul ce ti-l ofera providerul tau de net!cam atat!

  4. http://www.gb.wapstar.ro – creator de guestbook-uri,cu zâmbăreţi noi,design diferit de restu',şi o viteză foarte bună & http://www.wapstar.ro – forum de tip q&a (question&answer) , unde primiţi răspunsul la intrebările voastre…

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.