Agenda serviciilor de pe wap

Nu e unitate pe wap! Nu o spun doar eu, ci şi administratorul site-ului numărul 1 pe wap. E de înţeles. Doar cei ce intră pe wap de pe PC au o unitate. 😉
Lăsând gluma la o parte (partea dreaptă, de preferinţă), pe wap fiecare are site-ul lui, oferă serviciile lui… unice sau nu şi cam atât. Dacă ai nevoie de ceva, trebuie să apelezi la forumuri pentru a cere informaţii, chiar dacă ai putea intra direct pe site-ul util. Ar fi mai rapid aşa. Poate şi mai ok.
Revenind la unitatea necentrală de nememorie şi, dacă tot am amintit de Rapid (sau de rapiditate; oricum nu mai contează), aş vrea să apelez la unitatea voastră şi să mă ajutaţi să fac o listă cu servicii utile pe wap… chiar dacă sună ca un mesaj din ăla cu “donaţi 2 euro pentru mama mă-sii”.

>  Blogul XmE - un alt blog demenţial

Lăsaţi un comentariu cu site-ul vostru, cu ce servicii oferiţi şi să mai “aranjăm” haosul (plin de chaturi lavalair) numit WAP. B-)

5 comentarii la "Agenda serviciilor de pe wap"

  1. am http://www.best-hit.eu care ofera cea mai noua muzica,cele mai noi ringtonuri,servicii online tip curs valutar,vreme,horoscop,whois domain,whois ip,etc ….

  2. am http://www.gb.best-hit.eu ,creator de guestbook cu viteza ultra rapida,cu emoticoane ,si cu termeni si conditii zero!

  3. am http://www.your-speed.tk ,un site unde poti sa iti afli viteza reala la internetul ce ti-l ofera providerul tau de net!cam atat!

  4. http://www.gb.wapstar.ro – creator de guestbook-uri,cu zâmbăreţi noi,design diferit de restu',şi o viteză foarte bună & http://www.wapstar.ro – forum de tip q&a (question&answer) , unde primiţi răspunsul la intrebările voastre…

Adaugă un comentariu

Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.