Adevăr sau analfabetism? [actualizat]

*

A fi analfabeat în România e foarte uşor. O să vă daţi seama din rubrica “Adevăr sau analfabetism”. După aceea, puteţi s-o luaţi înapoi… seama.

Adevăr sau analfabetism (pe scurt: VASILECĂRUSCIOR EXCLUSIVE NEWS IN ROMANIAN LANGUAGE)
›› Interes general
• Vocea României este răguşită. După mi’ti-n gurile Dâmboviţei de la alegeri, România lucrului bine făcut şi prost plătit abia mai vorbeşte.
• Rrommnii încă mai trăiesc bine înainte să moară. Bine şi puţin. Dar sunt Mândruţămândri de asta.
• Poşta Română va desfiinţa orificiile poştale din comunele mici şi mijlocii. Un singur X FACTOR poştal va mai fi disponibil, exclusiv şi în exclusivitate, pe situl arheologic wap al FeNoMeNoolui.
Cu acest prilej, PR va desfiinţa şi POŞTA de pe chaturile wap&uap, haştemele&haştetale.

›› Interes mai puţin general
• CNAA-ul va fi numărul 1 de pe WAP (Wniunea Analfabeţilor Proşti). Echipa CNAA-ul (Chatului Naţional al Analfabeţilor Afectaţi) va avea şi el un domeniu special de internet, cnaa.comm, dar şi domeniile ştirbului.
• Pentru a nu mai rata cratima din mă-sa şi anul acesta, Mam’ Mare, Mamiţica şi Tanti Miţa biciclista de pe WAP cer ca „analfabet” să nu se mai scrie atât de analfabet. Concret, vor introducerea a două sau mai multor cratime în analfabet, una prin faţă, alta prin spatele analfabetului ( în mod: anal-… ).
După mai multe discuţii, s-a ajuns la varianta semifinală: ANAL-FA-versiunea-BETa.
• XtGem-ul a fost desfiinţat de cei care s-au săturat de reclamele… ba de jos, ba din picioare. Aceştia spun că pentru ei XtGem nu mai există.
• Marii wapmeşteri ai ţării pregătesc un creator de situri wap ©2014 – 2130. Totul e gata, mai puţin înregistrarea domeniilor pe viaţă şi pe moarte XpGemPentruTine.rom şi XpGemCuTine.vanilie.
În exclusivitate, pot să vă scriu… zâmbind, la telefon sau pe Facebook, că scriptul de pe viitorul creator se numeşte Guestbook-ul lui BoGDaN. 😉

ACESTA ESTE UN PAMFLET ŞI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1048

Distribuie mai departe:

3 comentarii la "Adevăr sau analfabetism? [actualizat]"

  1. E belea topicul asta :))

  2. Ai talent , ai multe articole scrise corect si care te fac sa le citesti mai departe si sa dai un share sa le vada tot poporul 🙂

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.