Achiziționezi echipamente IT în iulie, iar în august mergi la Untold

Anul 2018 a ajuns la jumătate. Perioada perfectă pentru a-ți aduce aminte ce ți-ai propus pentru acest an și chiar să încerci să faci ceea ce ți-ai propus.

Poate că vrei să-ți deschizi o firmă de găzduire web, însă nu ți-ai făcut destul curaj pentru a cumpăra toate cele necesare. Când te vei vedea cu serverele și toată aparatura la ușă, altfel vei gândi.

Sau poate că trebuie schimbate calculatoarele pe care le folosesc angajații tăi, dar nu ai suficienți bani pentru a cumpăra altele noi. Cele de acum sunt vechi și nu mai dau randament.

Dacă plănuiești să îți achiziționezi echipamente IT în această lună, cum ar fi servere, UPS-uri, calculatoare refurbished sau laptopuri, îți dau cel mai tare pont.

PCMadd vrea să te trimită la Untold

Ești pe lista lor, însă trebuie să faci și tu ceva pentru asta.

Cumpără de pe PCMadd.com echipamentele de care ai nevoie. Dacă achizițiile pe care le faci până pe 31 iulie 2018 depășesc 10.000 de lei fără TVA, începutul lunii august îți va descreți fruntea. La Untold 2018. Cumperi, intri în concursul Untold și primești acces la Untold pe toată durata festivalului. Simplu de tot.

În cazul în care achiziționezi produse de la PCMadd de minim 15.000 de lei fără TVA, iei cu tine și pe cineva drag. Vei primi două buc. “4 DAY PASS” pentru festivalul Untold 2018 din Cluj-Napoca.

După Untold, dă o fugă până la magazinul PCMadd de pe Str. Marasesti, nr. 77. Poate ai uitat să cumperi ceva și – dacă tot ești la Cluj – fă-le o vizită… ?

Pentru cei ce au cumpărat deja de la PCMadd, mai am o veste bună. Perioada acestei oferte este 11.06.2018 – 31.07.2018. Dacă ai cumpărat după 11 iunie anul curent, deja ești mai aproape să îți descrețești fruntea, așa cum ziceam mai sus. Achiziționează echipamente și soluții IT în continuare. Mai e timp.

Etichete:,

Un comentariu

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.