Accesorii pentru telefonul mobil și un mic concurs

Am scris în nenumărate rânduri despre gadget-urile cumpărate de pe internet. De data aceasta voi face mai mult de atât, vă voi oferi ocazia să intrați în posesia a trei astfel de gadgeturi. Veți vedea mai târziu despre ce este vorba. Să nu ne grăbim prea tare, că graba strică treaba.

De câțiva ani încoace lumea vrea telefoane inteligente. Se poate să fie unul clasic sau unul mai diferit, ca cel pe care-l poți vedea cu un click aici. Am colegi care îmi cer sfaturi atunci când telefoanele încep să nu mai funcționeze așa cum trebuie, se blochează și unele aplicații nu vor să răspundă sau se opresc neașteptat. De multe ori am reușit să le tratez „boala”, însă au fost și telefoane care reacționau cu foarte mare întârziere, undeva peste răbdarea mea. Multe dintre aceste telefoane au fost cumpărate la abonament, pentru o sumă modică.

Ieri cineva se chinuia să desfacă capacul de la o tabletă pentru a introduce o cartelă SIM. Nu era tableta lui, așa că se purta „cu mănuși” cu ea. L-am ajutat și am văzut că tableta rulează Android 6. Ca sistem de operare, Android 6 nu mi s-a părut foarte diferit de versiunea anterioară. Acele permisiuni pe care trebuie să le oferi aplicațiilor fac diferența. Pentru a putea citi mesajele SMS, aplicația de mesagerie trebuie să aibă permisiunea să facă asta. Altfel nu se poate.

În altă ordine de idei, am găsit accesorii pentru telefoane mobile la prețuri avantajoase pe igogo.es. Am căutat pe tot internetul, cum se zice, dar nu-mi pare rău. Chrome știe să traducă rapid din limba spaniolă în limba română, așa că a fost ușor să arunc o comandă. Interfața cât și procesul de achiziție sunt asemănătoare cu ale altor situri de acest gen.
Telefoane mobile, tablete, lanterne și multe altele la prețuri mult mai bune decât dacă le-ai achiziționa de la magazinul din cartier.
Dintre accesorii, capacele de protecție pentru partea din spate a telefonului mobil și husele de protecție ce îmbracă telefonul complet sunt cele mai căutate.

Husă

Capacul din silicon moale protejează partea din spate a telefonului. Dacă pui mobilul pe o suprafață plană, cu ecranul în sus, telefonul va fi îmbrăcat doar în partea de jos (logic!), astfel te vei putea lăuda cu nu telefon topless. 🙂

Bumper

Detalii despre mult-așteptatul concurs găsiți pe pagina a doua.

2 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.