7 extraopţiuni Orange Young de maxim 5,25 EURO credit/lună

M-am „jucat” puţin pe Configuratorul Orange Young şi am realizat 7 posibile extraopţiuni pentru tineri ce pot fi activate pe Orange PrePay. Am ales costuri cât mai mici, astfel încât tarifele extraopţiunilor să varieze între 5 şi 5,25 EURO credit lunar. Toate extraopţiunile oferă SMS-uri nelimitate în reţeaua Orange şi acces în portalul Orange (m.orange.ro).

image
Prima extraopţiune are incluse 500 de minute în reţea şi 1000 MB la viteze 4G + m.go4it.ro. Puteţi selecta şi un alt site, ca de exemplu m.tpu.ro.

image
Această extraopţiune vă oferă 500 de minute în Orange, 750 MB la viteze 4G şi 30 de minute naţionale şi internaţionale către fix sau SMS-uri naţionale (1 SMS naţional trimis = 1 minut din extraopţiune).

image
2000 de minute în reţea, 500 MB la viteze 4G şi 30 de minute naţionale şi internaţionale către fix şi mobil sau SMS-uri naţionale.

image
500 de minute în reţea, 350 MB trafic de date şi 90 de minute naţionale şi internaţionale către fix sau SMS-uri naţionale.

image
500 de minute în reţea, 250 MB trafic de date şi 60 de minute naţionale şi internaţionale către fix şi mobil sau SMS-uri naţionale.

image
Minute câte vrei (în reţeaua Orange) şi 750 MB la viteze 4G.

image
500 de minute în reţea, 500 MB la viteze 4G şi 60 de minute naţionale şi internaţionale către fix sau SMS-uri naţionale.

Acestea ar fi combinaţiile obţinute la preţuri cât mai apropiate de 5 EURO/lună, valoarea minimă ce poate fi setată la crearea unei extraopţiuni pentru cartela ta Orange, prin intermediul site-ului orange.ro.

Ai o variantă mai bună? Lasă un comentariu.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1944

Distribuie mai departe:

6 comentarii la "7 extraopţiuni Orange Young de maxim 5,25 EURO credit/lună"

 1. Mai bune eu nu am găsit, dar acum că sunt abonat la Digi Mobil, nu mă pot întoarce la Orange fiindcă la un preț decent tot nu obții ce ai nevoi (cel puțin în cazul meu).

 2. Marius Gabriel Hudescu | 25 aprilie 2015 la 14:43 | Răspunde

  Valorea minima de 5 euro nu o poti atinge.Toate combinatiile incep de la 5.01 :)) Daca va puteti imagina hoti mai mari … Sa-ti incarci cu 5 euro si sa nu poti face nici o oferta.Orange=HOTI ORDINARI !

 3. asa e doar variante de 5.01 centi iti da

 4. Optiunea actuala ce am configurat-o pentru mama pentru ca nu foloseste net este urmatoarea:
  – minute si sms-uri in orange nelimitat
  – 720 minute si sms-uri nationale si internationale pe fix
  – 50 MB internet.

  Va dau un pot! Daca nu obisnuiti sa sunati in strainatate pe mobil atunci bifati ca minutele internationale sa fie pe fix, astfel veti primi aproximativ dublu minute pe care le puteti folosi sa sunati in orice retea fixa/mobila din Romania.

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.