6 sfaturi despre cum să-ţi găseşti perechea pe Facebook

Dacă eşti în căutarea ciorapului pereche sau a perechii de pantaloni pierdute, află încă de pe acum că şansele de a le găsi pe Facebook sunt minime.  
Dacă eşti în căutarea sufletului pereche, Facebook te poate ajuta. Trebuie doar să ştii ce vrei şi să citeşti sfaturile de mai jos.  

– Dacă îţi doreşti alături de tine o persoană cultă, cauţă acea fiinţă care a învăţat multe, mult şi bine. Presupunând că a învăţat multe, probabil ştie de toate. Aşa că uită-te dacă a studiat la Şcoala vieţii.

– Dacă îţi doreşti alături de tine o persoană independentă, uită-te unde lucrează. Studiile au demonstrat că cele mai consistente salarii sunt la buzunarul lui mama şi lu’ tata.

– Dacă lângă tine ar sta bine o persoană bogată, dă-i o căutare după nume. Fiica lui Guţă, prinţesa lui tata sau jmekera cu bani sunt doar câteva sugestii. Nu găseşti nimic? Mai încearcă!

– Dacă ştii că lângă tine ar sta bine o persoană credincioasă ţie, trimite-i mesaj privat şi întreab-o dacă ştie vreo rugăciune cu tine.

– Dacă sufletul tău pereche vrei să fie o persoană singuratică, tot mesajul privat îţi vine în ajutor. Întreabă dacă stă singură pe Facebook noaptea sau dacă stă cu mama (că se teme). Dacă stă singură, atunci mai am un singur sfat pentru tine.

– Dacă o persoană sufletistă ţi-ar plăcea şi mai mult, aruncă un ochi la pozele de profil pe care le-a avut respectiva. Dacă iese sufletul în evidenţă şi mai scrie şi „Retrica” în partea de jos a pozelor, clar este ceea ce cauţi. Ai grijă ca după ce ai aruncat un ochi… să nu-l arunci şi pe celălalt. Vei rămâne orb!

Etichete:,

5 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.