6 sfaturi despre cum să-ţi găseşti perechea pe Facebook

6 sfaturi despre cum să-ţi găseşti perechea pe Facebook

Dacă eşti în căutarea ciorapului pereche sau a perechii de pantaloni pierdute, află încă de pe acum că şansele de a le găsi pe Facebook sunt minime.  
Dacă eşti în căutarea sufletului pereche, Facebook te poate ajuta. Trebuie doar să ştii ce vrei şi să citeşti sfaturile de mai jos.  

– Dacă îţi doreşti alături de tine o persoană cultă, cauţă acea fiinţă care a învăţat multe, mult şi bine. Presupunând că a învăţat multe, probabil ştie de toate. Aşa că uită-te dacă a studiat la Şcoala vieţii.

– Dacă îţi doreşti alături de tine o persoană independentă, uită-te unde lucrează. Studiile au demonstrat că cele mai consistente salarii sunt la buzunarul lui mama şi lu’ tata.

– Dacă lângă tine ar sta bine o persoană bogată, dă-i o căutare după nume. Fiica lui Guţă, prinţesa lui tata sau jmekera cu bani sunt doar câteva sugestii. Nu găseşti nimic? Mai încearcă!

– Dacă ştii că lângă tine ar sta bine o persoană credincioasă ţie, trimite-i mesaj privat şi întreab-o dacă ştie vreo rugăciune cu tine.

– Dacă sufletul tău pereche vrei să fie o persoană singuratică, tot mesajul privat îţi vine în ajutor. Întreabă dacă stă singură pe Facebook noaptea sau dacă stă cu mama (că se teme). Dacă stă singură, atunci mai am un singur sfat pentru tine.

– Dacă o persoană sufletistă ţi-ar plăcea şi mai mult, aruncă un ochi la pozele de profil pe care le-a avut respectiva. Dacă iese sufletul în evidenţă şi mai scrie şi „Retrica” în partea de jos a pozelor, clar este ceea ce cauţi. Ai grijă ca după ce ai aruncat un ochi… să nu-l arunci şi pe celălalt. Vei rămâne orb!

Legătură ușoară:

https://usor.ro/3651

Distribuie mai departe:

5 comentarii la "6 sfaturi despre cum să-ţi găseşti perechea pe Facebook"

  1. statistica ne spune cei care s-au casatorit dupa ce s-au cunoscut online au divortat in scurt timp. nu mai bine sfatuiesti oamenii sa iasa din casa, sa nu-si mai trucheze viata?

  2. la misto sau nu, tot seo spam este.

    vasilica, de ce sunt abonat pe mail, la comentarii, cand eu nu am bifat nimic? umblii cu mâța (la mâța am pus diacritice, era musai :)) ) vopsita? scoate-ma de la abonati sau m-ai pierdut.

  3. Te-am scos. Dacă mai primeşti mail-uri, să ştii că acesta e ultimul. Dacă vrei să primeşti, poţi bifa „Anunţă-mă prin e-mail când primesc răspuns la comentariu". Te notifică doar cu privire la răspunsuri (comentariile de sub comentariul tău, dar scrise mai în dreapta).

    • Merci. Eu urmaresc blogurile de pe browser, am foldere pline de bookmarks. De asta m-a si deranjat sa primesc mail, cum eu nu bifez niciodata casuta. 😀

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.