6 motive pentru care iPhone 6 se îndoaie în buzunar

*

Apar din ce în ce mai multe imagini în care mult invidiaţii deja deţinători de iPhone 6 şi iPhone 6 Plus dezvăluie o nouă caracteristică a proaspăt lansatelor produse Apple: flexibilitatea. Nemulţumirile ar apărea din faptul că iPhone 6 se îndoaie, dar nu mai revine la forma iniţială.

Totul se întâmplă cu un scop. Există 6 motive din care se întâmplă acest lucru:
1. Pentru că… surpriză
Această caracteristică nu a fost prezentată tocmai din dorinţa de a face o surpriză noilor posesori. Dacă dimensiunile şi alte caracteristici erau cunoscute cu mult timp după lansare, proprietatea de a se îndoi a fost păstrată secretă.
2. Cei ce deţin un iPhone nu poartă blugi
Mai marii de la Apple nu şi-au pus niciodată problema introducerii noului iPhone în buzunarul de la blugi. Se pare că iPhone 6 nu se îndoaie în buzunarul de la cămaşă, de exemplu. Nici pus la gât nu se îndoaie.
3. iPhone 6 nu se ţine în buzunar
Cu o oarecare legătură cu motivul de mai sus, dar şi cu cele ce vor urma, iPhone 6 nu trebuie ţinut în buzunar. Apple va lansa în curând noile sacoşe iNekazuri6, necesare pentru a transporta smartphone-ul cu mai multe inimi decât tine.
4. Marketing
O dată cu lansarea sacoşelor, va fi lansat şi un nou gadget: iPhone Line. Încă nu se cunoaşte modul în care acesta ar trebui să funcţioneze, însă se ştie(!) că va împiedica noile iPhone-uri să se înconvoaie. Se presupune că ar semăna cu un fier de călcat. Preţul său va fi pe măsură.
5. Calitatea
Dacă aţi crezut că flexibilitatea într-un singur sens este dată de calitatea proastă a materialelor folosite, v-aţi înşelat. Aluminiul de pe spatele telefonului se îndoaie perfect, nerămânând cute. Vedeţi ce înseamnă un produs de calitate?
6. All in One
După cum ştiţi, aluminiul este casant. E suficient să îndoiţi de 6 ori versiunea „Plus” a iPhone 6 pentru a obţine un iPhone 5S şi încă o bucăţică, pe care o puteţi numi iPhone Minus. Astfel, veţi avea două telefoane la preţ de unul, ambele funcţionale.
Acelaşi experiment poate fi făcut un iPhone 6 de 4,7 inci. Veţi obţine două telefoane iPhone 3GS.

Etichete:,

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.