6 motive pentru care iPhone 6 se îndoaie în buzunar

*

Apar din ce în ce mai multe imagini în care mult invidiaţii deja deţinători de iPhone 6 şi iPhone 6 Plus dezvăluie o nouă caracteristică a proaspăt lansatelor produse Apple: flexibilitatea. Nemulţumirile ar apărea din faptul că iPhone 6 se îndoaie, dar nu mai revine la forma iniţială.

Totul se întâmplă cu un scop. Există 6 motive din care se întâmplă acest lucru:
1. Pentru că… surpriză
Această caracteristică nu a fost prezentată tocmai din dorinţa de a face o surpriză noilor posesori. Dacă dimensiunile şi alte caracteristici erau cunoscute cu mult timp după lansare, proprietatea de a se îndoi a fost păstrată secretă.
2. Cei ce deţin un iPhone nu poartă blugi
Mai marii de la Apple nu şi-au pus niciodată problema introducerii noului iPhone în buzunarul de la blugi. Se pare că iPhone 6 nu se îndoaie în buzunarul de la cămaşă, de exemplu. Nici pus la gât nu se îndoaie.
3. iPhone 6 nu se ţine în buzunar
Cu o oarecare legătură cu motivul de mai sus, dar şi cu cele ce vor urma, iPhone 6 nu trebuie ţinut în buzunar. Apple va lansa în curând noile sacoşe iNekazuri6, necesare pentru a transporta smartphone-ul cu mai multe inimi decât tine.
4. Marketing
O dată cu lansarea sacoşelor, va fi lansat şi un nou gadget: iPhone Line. Încă nu se cunoaşte modul în care acesta ar trebui să funcţioneze, însă se ştie(!) că va împiedica noile iPhone-uri să se înconvoaie. Se presupune că ar semăna cu un fier de călcat. Preţul său va fi pe măsură.
5. Calitatea
Dacă aţi crezut că flexibilitatea într-un singur sens este dată de calitatea proastă a materialelor folosite, v-aţi înşelat. Aluminiul de pe spatele telefonului se îndoaie perfect, nerămânând cute. Vedeţi ce înseamnă un produs de calitate?
6. All in One
După cum ştiţi, aluminiul este casant. E suficient să îndoiţi de 6 ori versiunea „Plus” a iPhone 6 pentru a obţine un iPhone 5S şi încă o bucăţică, pe care o puteţi numi iPhone Minus. Astfel, veţi avea două telefoane la preţ de unul, ambele funcţionale.
Acelaşi experiment poate fi făcut un iPhone 6 de 4,7 inci. Veţi obţine două telefoane iPhone 3GS.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/1894

Distribuie mai departe:

Lasă primul un comentariu la "6 motive pentru care iPhone 6 se îndoaie în buzunar"

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.