6 module active

Ce module Wordpress ai adăugat pe blog?

​Îmi aduc aminte de perioada în care recomandam câte 10 module (plugin-uri) WordPress și eram întrebat câte module am active pe blog. Au fost perioade în care țineam active câte două zeci și ceva de module, fiecare cu un scop. După ce am descoperit Jetpack, am mai eliminat din ele. Chiar și așa, tot prea multe erau.

Atunci nu vedeam nimic greșit în a avea două zeci de module active. Între timp, am învățat să modific singur tema pe care o folosesc și ce înseamnă „child theme” sau tema-copil. Multe modificări le-am făcut de-a lungul timpului și nu mi-au ieșit din prima.

Cel mai greu, să zic așa, a fost să mă despart de Jetpack. Nu pentru că e un modul inutil, ci pentru că există alternative. În acest moment nu am niciun motiv să-l folosesc din nou.

Acum am doar șase module active, iar pe-al șaptelea îl activez periodic să-și facă treaba, după care revine inactiv. După cum puteți observa, în mare parte folosesc pluginuri care fac ceva ce chiar lipsește. Fără SMTP nu primesc niciun mail de la WordPress. Nici când un comentariu așteaptă să fie aprobat, nici în alte situații. Hide Login ascunde pagina de autentificare pe blog, roboții care încearcă diferite combinații de nume și parolă rămânând fără loc de joacă.

Really Simple SSL repară unele elemente ce ar putea face ca anumite pagini să fie nesecurizate. Am încercat să renunț la acest modul, însă nu mi-a ieșit. Probabil voi insista până când va fi totul ok și fără el. Pe partea de afișare este Inline Related Posts, plugin ce face o treabă bună. Yoast SEO e cu hărțile site-ului și alte chestii ce țin de Google, iar modulul de cache încearcă să facă totul mai simplu și rapid.

Propuneri, sugestii, reclamații?

module

Legătură ușoară:

https://usor.ro/4783

Distribuie mai departe:

2 comentarii la "6 module active"

  1. Foarte buna treaba. Inline e cel care iti insereaza alte articole in articol? (Recomandari)

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.