3 lucruri pe care, probabil, nu le ştiai despre mine

Dacă domnu’ Lospa scrie pe blog câte 7 lucruri utile sau mai puţin utile, eu o să încerc să vă mulţumesc cu trei. Trei lucruri, nu nota trei. Nu voi da note, aşa că nu are rost să vă impacientaţi. Nu acum, nu aici, nu cât sunt eu la tastatură. Aşadar, trei lucruri pe care (probabil) nu le ştiai despre mine.

image

1. Nu beau cafea
Deloc. Nu-mi place, nu beau. Simplu. De ce să torn în mine ceva ce nu-mi place şi nu are niciun efect pozitiv asupra organismului? Tot îmi este somn şi atunci când beau cafea. Nu e ca şi cum aş dormi. Nici nu trezeşte monstrul din mine.

2. Îmi place numele Ivona
Ivona este un nume care îmi e pe plac. Nu ştiu dacă are legătură cu Carmen de la Ivona sau nu, că habar n-am ce e în subconştientul meu. N-o fi Ivona un nume românesc, dar nu are importanţă prea mare. Cred.

3. Ascult postul de radio Itsy Bitsy
Atunci când mă plictisesc de love me like you do şi alte piese muzicale pe care le cunosc atât de bine ca blogul lui Cetin, adică „arhi”, merge şi-un Itsy Bitsy. Mai cântă un copchil, altul se lălăie… şi astfel trece timpul. Exact în timp ce scriu acest mini-articol, ascult Radio 21. Da, 21. 🙂

14 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.