5 lucruri pe care le poţi face cu o tabletă

5 lucruri pe care le poţi face cu o tabletă

Începând de mâine, 27 ianuarie 2015, vor fi 3 zile de reduceri la eMAG, iar reducerile vor fi disponibile celor ce folosesc aplicaţia eMAG pentru Android cu o oră mai repede decât celorlalţi. Când… nu se ştie exact. Probabil dimineaţa. 🙂
Cu siguranţă printre produsele la ofertă vor fi şi tablete. Unele mai ieftine, altele mai scumpe, iar altele mai ieftine în varianta neagră decât în cea albă.

Preţurile au ajuns destul de accesibile încât să tenteze orice pasionat de tehnologie care nu are deja o tabletă funcţională. Însă nu tot timpul ai nevoie de tabletă, aşa cum ai nevoie de mâncare. Ciprian a scris la ce să te uiţi atunci când achiziţionezi o tabletă, eu o să îţi spun ce poţi face cu o tabletă, fie ea şi una ieftină.

Juca jocuri
Eşti tentat să devii copil atunci când ai o tabletă. Chiar dacă nu eşti gamer înrăit, un Subway Surf tot merge.
Viziona filme şi videoclipuri
Sunetul nu impresionează, dar poţi folosi căştile. Sau, de ce nu, o boxă portabilă.
Naviga pe internet
Aici ai nevoie de un router Wifi sau poţi folosi smartphone-ul pentru a face hotspot. Dacă ai semnal 3G sau 4G, e mai bine. Dacă tableta are 3G sau 4G, e şi mai bine. Tabletele low-cost cu 3G inclus oferă viteză mică la internet prin intermediul cartelei SIM (dacă are slot pentru cartelă).
Face poze şi a le edita
Unii folosesc tableta pentru a face poze… o dată ce are cameră/camere foto. Şi televizoarele 4K cu diagonală de 126 de cm au cameră foto, dar n-am văzut pe nimeni să-şi facă poze în faţa oglinzii, cu televizorul în braţe. Încă nu e prea târziu…
Folosi ca GPS
Poţi folosi tableta ca GPS dacă ştie să determine locaţia folosindu-se de sateliţi şi dispune de o conexiune la internet, altfel decât prin Wifi. Există şi aplicaţii de navigaţie offline, deci a doua condiţie este opţională.

Mai poţi edita text, scrie pe blog, naviga pe Facebook şi alte chestii ce pot fi făcute, de regulă, de pe telefonul inteligent.

Legătură ușoară:

https://usor.ro/2433

Distribuie mai departe:

6 comentarii la "5 lucruri pe care le poţi face cu o tabletă"

  1. Eu as recomanda iPad Air 2.
    Ca o mica descriere, as zice ca este cu 18% mai subtire decat precedentul sau, are 6.1mm grosime si are o greutate de doar 437 de grame. Definitia iPad Air 2 este "subtire, usor si puternic". Telefonul are 9,7 inchi diagonala, 2048×1536 rezolutie, 3.1 milioane de pixeli si 264 de pixeli per inch. Autonomia sa este de pana la 10 ore, grafica mai rapida de aproape 3 ori, CPU mai rapid cu 40%.
    Noua camera iSight este cea mai buna camera iPad de pana acum, cu elemente optice avansate, un senzor imbunatatit si un procesor de semnal imagine dur si puternic, proiectat de Apple. Include caracteristici noi cum ar fi panoramele, videoclipurile in timp accelerat, modurile ralanti, rafala si temporizator.

  2. Pentru cine vrea să-şi cumpere o tabletă bună entry-level, low-cost, blablabla recomand Serioux Surya Reaction, tabletă pe care o am de vreo săptămână şi îşi face treaba excelent.Nu ştiu cum, dar de ceva vreme toată lumea scrie despre tablete, si Ciprian, şi eu, şi tu şi probabil şi alţi bloggeri. :))

  3. Dar nu mai ninge, ce sa facem cu tabletele?! 😀

  4. aprop… cum se poate debloca o tableta ? a fost blocat ecranul.de intrare si a uitat desenul care l a facut …..un cunoscut de al meu.

  5. Dacă tableta are [i]Recovery Mode[/i], se poate face o resetare la setările din fabrică. Dacă nu are… 🙁

Adaugă un comentariu

Scrie comentariul tău în căsuța de mai jos. Publicând comentarii pe acest blog, accepți politica de confidențialitate.

Completează numele tău. Adresa de email și site-ul web sunt câmpuri opționale și le poți lăsa necompletate.