5 din cele mai lungi articole de pe blog

5 din cele mai lungi articole de pe blog

Cei ce citesc măcar ocazional acest blog ştiu că nu sunt adeptul articolelor lungi şi cu multe paragrafe. Nici nu am ce să scriu atât de mult, iar să amestec trei teme pentru a face un articol lung şi cu paragrafe stufoase nu-mi stă în fire.

Cel mai lung articol pe care l-am publicat nu are 2000, nici 1000, ci 653 de cuvinte. Doar 653. Când am scris despre această boxă portabilă am reuşit acest record personal. 🙂
Al doilea articol ca lungime este despre îmbunătăţirea vitezei blogului tău – modalităţi de creştere rapidă a scorului Google PageSpeed Insights. Am scris ulterior şi o parte a Ⅱ-a pentru cei ce vor mai mult, dar aceasta nu intră în acest top.
Următoarea ca lungime, incluzând şi imaginile, este prezentarea aplicaţiei GPS Test. O aplicaţie descărcată de mulţi chiar imediat după tragedia în care Adrian Iovan şi Aura Ion şi-au luat adio de la viaţă. A trecut aproape un an de atunci.
Faptul că sunt colecţionar de cartele telefonice este, deasemenea, inclus în acest top. Tot imaginile au contribuit la asta.
În ultimul articol ce încheie topul 5 este cel în care am scris câte ceva despre WP Super Cache. Nu tare mult, că strică. 😀

Mai sunt şi alte articole cu multe cuvinte, dar vă las pe voi să le descoperiţi.

Etichete:,

3 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.