3 telefoane chinezeşti interesante

Dacă mai demult stăteam pe eMAG şi pândeam caracteristicile telefoanelor de 4 – 4.5 inch şi renunţam atunci când ajungeam la preţ, în acest sfârşit de săptămână am dat o raidă pe site-urile chinezeşti pentru a vedea ce mai e nou şi ce nu.

M-am dus direct către 5 inch, căci telefoanele cu o diagonală mare a ecranului vor stârpi setea de smartphone-uri a românilor. Dintre ce am văzut pe acolo vă prezint, pe scurt, trei telefoane cu preţ mai mic de 100 de dolari şi diagonală de cel puţin 5 inch.

O chestie pe care nu am observat-o la telefoanele inteligente importate în România este o ramă neagră în jurul ecranului. Prezentă mai ales pe telefoanele albe, acea bordură face ca display-ul să pară că se “întinde” pe toată lăţimea telefonului. Îţi dai seama că nu este aşa atunci când porneşti ecranul.

3 telefoane chinezeşti interesante
MPIE 909T este un phablet cu un display HD de 5.5 inch.
Procesorul Quad Core de 1.3GHz, 1 GB de memorie RAM, 8 GB de memorie internă (o parte din ea este ocupată de sistemul Android 4.4), camera principală de 13 Mp, funcţia NFC şi cititorul de amprentă întregesc acest telefon ce în imaginile de presă arată într-un mare fel. Costă aproximativ 98 de dolari.

3 telefoane chinezeşti interesante
DOOGEE Y100X este un smartphone cu diagonala ecranului de 5.0 inch şi sticlă 2.5D Corning Gorilla Glass ce îl protejează de zgârieturi. Procesorul Quad Core de 1.3GHz de sub “capotă” ar trebui să fie suficient de potent încât să ruleze fără probleme toate aplicaţiile uzuale.
La varianta albă a acestui smartphone se observă acea ramă neagră de care spuneam ceva mai sus. 72 de dolari costă. 🙂

3 telefoane chinezeşti interesante
Mlais M9 este un telefon cu procesor Octa Core de 1.4 GHz şi display de 5 inch. Probabil cel mai ieftin Octa Core, aşa cum îl numeşte Cosmin în acest review, costă aproximativ 72 de dolari în China, însă pentru câţiva dolari în plus îl poţi comanda din Europa şi va ajunge mai repede la tine decât din China. S-ar putea să nu mai fie necesar să plăteşti TVA dacă expediţia pleacă dintr-un depozit din Uniunea Europeană.

Etichete:

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.