2 ani

*

Astăzi se împlinesc 2 ani de când am blog cu script WordPress. Au fost şi perioade înainte de 15 august 2012 în care am scris, însă mai mult pentru a pierde timpul. Am avut siret.pun.bz (6 martie 2011 – 26 iunie 2011) şi apoi un „blog pe XtGem”, care întâi a fost site. De prin vara lui 2011 până în cea a lui 2012 am avut acel „blog”, disponibil atunci pe adrese ca siret.info sau infox24.tk (cât am mai „plimbat” domeniul ăsta!!). Acum poate fi vizitat pe vasiler.tk (îl am şi în Blogroll).

În această perioadă am învăţat câte ceva. Am învăţat să folosesc aibă în loc de aibe, am învăţat când să folosesc „din cauza” şi când „datorită”, am învăţat că „funcţionabil” e un cuvânt ce nu ar trebui să-l folosesc nicicând etc.

Acest blog a putut fi găsit, până acum, la diverse adrese:

• din 15 august 2012 – mania-blogurilor.tk
• din 7 septembrie 2012 – mania-blogurilor.eu
• din 15 iulie 2013 – infox24.tk
• din 2 decembrie 2013 (cred!) – vasileruscior.ro

După cum puteţi observa, am început cu „mania blogurilor”, atunci existând multe „bloguri pe XtGem” pe care nu găseai nimic util. Mă gândesc că aş fi putut alege, la fel de bine, domeniul „Maria blogurilor”, ţinând cont de data lansării.

Ce aş schimba (din nou) la acest blog? L-aş putea face blog personal, cu un domeniu personal, un .ro sau .eu. Aş schimba tema în favoarea unei teme responsive şi aş scrie mai des. Asta aş putea face pentru a considera acesta ca fiind un blog, însă momentan mă mulţumesc cu ce am (şi rău fac 🙂 ).

Pe final, le urez tuturor sărbătoriţilor de astăzi un călduros/friguros (după cum doriţi) La mulţi ani!

Etichete:,

2 comentarii

Dă-ți cu părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.